Tregti algorithmic Analiza e Tregut Lëshimi i produkteve

Shembuj të rregullave për idetë tuaja tregtare

Një tipar i Coinrule për të cilën ne jemi veçanërisht krenarë është shkathtësia e saj që lejon shumë lloje të ndryshme investitorësh dhe tregtarësh të përdorin platformën. Këtu do të gjeni disa shembuj rregullash me të cilat mund të vendosni Coinrule.

Duke përdorur opsionin tonë të Shkëmbimit Demo, ju mund të testoni rregullat tuaja pa vënë në rrezik kapitalin tuaj: ne do të ofrojmë një ndarje virtuale për ju për të drejtuar strategjitë tuaja.

Një nga rregullat kryesore që çdo tregtar duhet të ndjekë është që të ketë kufijtë e sigurisë në rast se tregu shkon kundër jush. Shpesh, vendimi për të mbyllur një tregti me një humbje të vogël mund të jetë një avantazh i madh në krahasim me mbajtjen e qeseve me monedha me vlerë në rënie në portofolin tuaj.


Ju mund ta konsideroni këtë "humbje të shmangur" si fitimin që do të riinvestoni në tregtinë tuaj të ardhshme!

Ju lehtë mund të grumbulloni monedhat tuaja të preferuara nëpërmjet Coinrule. Gjithçka që duhet të përcaktoni janë kushtet në të cilat dëshironi të blini. Coinrule do të presë që ato kushte të shfaqen përpara se të ekzekutoni urdhrat tuaja të blerjes.

Mendoni afatgjatë, shpesh është më mirë të blini për një periudhë më të gjatë kohore në vend që të blini FOMO gjatë një lëvizjeje të fortë çmimi në rritje.

Në vend që të grumbulloni një monedhë me porosi të shumta, ndoshta thjesht dëshironi të prisni për një Breakout të ndodhë. Kur çmimi përpiqet të kapërcejë një nivel të caktuar për një kohë të gjatë pa sukses, kjo do të thotë se presioni i shitjes është i fortë (dhe, nga një këndvështrim tjetër, blerësit nuk janë mjaftueshëm të bindur).

Trendi i ri që nis nga një periudhë afatgjatë Rezistencë shkelja përfundimisht mund të jetë shumë e fuqishme. Coinrule e bëjnë të lehtë për të kapur atë mundësi.

Në raste të tjera nuk është aq e lehtë të identifikosh nivelin e çmimit që duhet të shkelet për të filluar një trend të ri rritës. Një mënyrë për të provuar të konfiguroni një Trendi në vijim strategjia në këtë situatë është përcaktimi i një rritjeje në përqindje të çmimit që ju e konsideroni si tregues të saktë të fillimit të një tendence të qëndrueshme rritëse.

Për të hyrë në një tregti me një rritje të konsiderueshme të çmimeve tashmë në vend është mjaft e rrezikshme sepse kurth FOMO është gjithmonë një shqetësim i madh për t'u marrë parasysh. Nga ana tjetër, në disa situata, tendenca që fillon pas atij shpërthimi është aq e fortë sa ka ende mundësi të mjaftueshme për të përfituar prej saj.

Konsideroni atë "fitim të humbur" si koston e hyrjes në tregti me besim më të madh në fuqinë themelore të trendit.

Pas thyerjes së modelit të "stillit të demit", çmimi i BNBBTC rritet me rreth 60% në vetëm disa javë

Altcoin janë shumë të lidhura me Bitcoin, që do të thotë se trendi i Bitcoin përcakton lëvizjet e tyre afatshkurtra në mënyrë të konsiderueshme. Nëse ndërmerrni veprimet e duhura duke marrë parasysh këtë aspekt, kjo mund të ofrojë mundësi të shkëlqyera për tregti të reja dhe në të njëjtën kohë mund të ofrojë mbrojtje nga rënia që mund të ndikojë thellësisht në çantat tuaja me monedha.

Për shembull, nëse do të kishit shitur të paktën një pjesë të çantave tuaja altcoin kur Bitcoin theu shenjën e mbështetjes prej 6000 USD në nëntor, do ta kishit mbrojtur kapitalin tuaj dhe do ta gjeni veten në gjendje ta riinvestoni atë në një pozicion të ri në një fazë të re. e akumulim.

Coinrule fleksibiliteti ju lejon të vendosni për monedhat specifike që dëshironi të shisni ose blini në varësi të mënyrës se si do të lëvizë çmimi i Bitcoin, ose, për shembull, thjesht mund të shesni ato që po performojnë më mirë (ose më keq) në atë moment.

Sigurisht, ju mund të zgjidhni çdo monedhë të disponueshme në gjendje, që do t'i shtojë edhe më shumë shkathtësinë strategjisë suaj. Ju keni kontroll të plotë të sundimit tuaj.

Këto janë disa shembuj të potencialeve Coinrule mund t'ju ofrojë.
Identifikohu në platformën tonë dhe krijoni rregullin tuaj tani!

Tregtoni të sigurt!