Analiza e Tregut ekip

10 kriptovalutat më të mira për t'u blerë në 2021

Mirë se vini në tregun e kriptodemave 2021. Po kërkoni mundësinë e radhës? Mos i humbisni këto 10 kriptovalutat kryesore për të blerë. Tregu lëviz me shpejtësinë e dritës dhe është e pamundur të ndjekësh çdo lëvizje çmimi. Lajmi i mirë është se mund ta përdorni Coinrule për të menaxhuar portofolin tuaj 24/7 pa stres. Në këtë artikull ne shqyrtuam strategjitë më të mira të tregtimit që mund të funksionojnë mirë në tregun e kriptodemave 2021. Ju…

Vazhdo te lexosh

Tregti algorithmic Analiza e Tregut

Si të dalloni një model akumulimi "të shëndetshëm" në Altcoins

Tregu i Kriptove duket i fortë dhe ka shumë shenja të një ndryshimi në trendin e përgjithshëm, me Coinrule mund të vendosni një rregull automatik tregtimi për të mbushur çantat tuaja dhe për t'u përgatitur.

Në këtë postim, ne do të përcaktojmë modelet që kërkojmë për të vendosur se cili Altcoin mund të ofrojë mundësinë më të mirë të blerjes.

Vazhdo te lexosh