Tregtim i automatizuar i kriptove

Meta Down Bad

Rally e ditëve të fundit mund të ketë rindezur shpresat tuaja se tregu Bull është kthyer. Disa nga 20 monedhat kryesore si Ethereum ose Solana kanë parë rritje 15%+ gjatë asaj periudhe. A do të kthehemi te kushtet e tregut vetëm Up-Only?

Grafiku i mësipërm thotë të kundërtën. 'Prisni', mund të jeni duke menduar. Çfarë lidhje ka përplasja e paprecedentë 25%, 237 miliardë dollarë 1-ditore e Meta-s, kompanisë mëmë të Facebook-ut, me Crypto-n?

Përgjigja është: Edhe nëse i lëmë mënjanë ambiciet e larta metaverse të Facebook-ut, çuditërisht shumë.

Ne gjithmonë kemi pritur që me kalimin e kohës, Crypto do të fillojë t'i ngjajë më shumë aksioneve. Më pak paqëndrueshmëri dhe më pak tërheqje masive ose grumbullime. Ajo që nuk prisnim ishte që aksionet të fillonin të silleshin si Crypto. Rënia e Metës u shkaktua nga lajmet e këqija por edhe nga mungesa e likuiditetit në treg.

Shumë tregtarë duket se janë ulur mënjanë, duke pritur të shohin se ku do të shkojnë tregjet. Kjo është e njëjtë si në tregjet Crypto. Vëllimet e tregtimit janë ulur 50% nga dhjetori. Lëvizjet relativisht të vogla mund të rrisin çmimet në mënyrë të konsiderueshme.

njeri i mençur tha se tregjet e paqëndrueshme shkatërrojnë portofolin tuaj duke dhënë shpresë dhe kapitullim pikërisht në momentet e gabuara. Në momentin që ju besoni se një tubim lehtësimi është pika e kthesës dhe hyni në treg, çmimi ndryshon dhe fillon të bjerë. Sapo hiqni dorë dhe shisni, tregjet fillojnë të rriten përsëri. Kjo mund të hajë portofolin tuaj pasi ngadalë humbisni shpresën.

Mënyra për të lundruar këtë është të kesh një plan të qartë, bindje për të mbajtur, kapital në pritje dhe akumulim të ngadaltë të uljeve.

Veproni me padurim dhe do të shikoni portofolin tuaj të rrjedh gjak.