Tregtim i automatizuar i kriptove

Ndryshimi i stinëve Alt

Memet janë argëtuese. Mund të jenë një mundësi fitimprurëse. Por ato mund të jenë edhe investime shumë të rrezikshme. Mund të ketë gjithmonë një tjetër meme që do të shfaqet nesër, a do të FOMO edhe në atë? Po kërkoni alternativa më solide?

Hapësira e kriptove evoluon me shpejtësinë e dritës dhe kapitali rrjedh nga një monedhë në tjetrën brenda natës. Peizazhi i kriptove bëhet më kompleks nga dita në ditë, me projekte të reja në zhvillim që zëvendësojnë të tjerët me më pak tërheqje. Pasi të kuptoni se si rrjedhin paratë në treg, do të parashikoni dhe kapni më mirë ciklet kryesore.

E gjitha është çështje këndvështrimesh. Në një treg demi, blerja e një monedhe që ka një rritje të çmimit me 2 herë nuk është aq një investim i mirë sa një tjetër që rritet 10 herë. Pastaj, sigurisht, ju duhet të merrni parasysh rrezikun më të madh negativ, por ju mund ta ktheni rezultatin në favorin tuaj me sistemin e duhur të menaxhimit të rrezikut.

Nëse ju ka munguar Sezoni i memeve dhe të kohëve të fundit Sezoni i Metaverses, cila është tregtia tjetër e madhe? Grafiku i kësaj jave tregon performancën e një shporte të zgjedhur monedhash (SOL, MATIC, AVAX, BNB dhe FTM) kundrejt Ethereum.

Shtresa 1 dhe shtresa 2 e sezonit

Monedhat Layer-1 dhe Layer-2 kanë përjetuar një adoptim të madh në fillim të 2021. Sapo tregu filloi të freskohej në gjysmën e dytë të vitit, investitorët dhe tregtarët morën fitime duke çuar në një korrigjim të rëndë. Pas një periudhe të gjatë konsolidimi pas rënies, këto monedha L2 dhe L1 janë të rralla për të shkuar.

Si grup, ata tani po e tejkalojnë ndjeshëm Ethereum përsëri. Është një sinjal më i gjerë rreziku që mund të çojë në një Altseason të fortë, nëse Bitcoin vazhdon të tregtohet anash për një kohë.

Më e mira nga të gjitha? Në fund të fundit, Ethereum nuk duket keq. Me mbizotërimin e tij gati për të shpërthyer, potenciali përmbys për monedhat me cilësi të lartë duket edhe më i lartë.

Dominimi i eterit