Tregtim i automatizuar i kriptove

Me kalimin e janarit…

Siç shkon janari, kështu vazhdon edhe pjesa tjetër e vitit është një thënie e Wall Street-it që ka gabuar vetëm 10 herë që nga viti 1950. Sa vlen kjo për tregjet e kriptove?

Në janar 2021, kapitali total i tregut Crypto u rrit me rreth 28%. Në janar 2020, e njëjta metrikë pa 36% rritje. Nga ana tjetër, dimri i thellë Crypto filloi në 2018 - kapaku i përgjithshëm i tregut ra me 20% në janar të atij viti.

Nëse historia përsëritet, tregjet e kriptove mund të jenë në një vit të dobët, mos u shqetësoni për fryrjen afatshkurtër që kemi parë gjatë ditëve të fundit.

Sigurisht, një temë e zakonshme e kësaj rubrike ka qenë se sa ka përparuar kripto-ja në krahasim me vitin 2018. Edhe nëse disa pjesë të tregut do të ishin në rënie, mund të ketë mundësi të rëndësishme dhe mini-cikle në fusha të tilla si Financat e Decentralizuara, NFT-të, GameFi , L2, e kështu me radhë.

Megjithatë, për të dalë mirë në tregje të tilla, nevojiten më shumë përpjekje pasi ditët e 'Up Only' do të kishin mbaruar. Thënë këtë, janari 2022 ka ende më shumë se gjysmë muaj për të shkuar, shumë kohë për një tubim surprizë për të ngritur humorin. Dhe edhe nëse janari shkon keq, ndoshta tregjet e Crypto do të kenë disa surpriza pozitive për ne.

Një katalizator pozitiv, si p.sh. një kompani tjetër e madhe që vendos BTC në bilancin e tyre, mund të jetë gjithçka që nevojitet për të hequr tregun nga Blues-i i janarit.