Treguesit e avancuar në Hitbtc
Tregtim i automatizuar i kriptove

Tregtim i automatizuar në Hitbtc – Treguesit e avancuar tani të disponueshëm Coinrule

Ne jemi të kënaqur ta njoftojmë këtë tregtimi i automatizuar në HitBTC tani është më i fuqishëm me treguesit teknikë të ndezur Coinrule.

Treguesit e avancuar ju lejojnë të ndërtoni rregulla që përshtaten me kushtet e tregut në bursën e tretë më të renditur sipas çifteve tregtare të disponueshme. HitBTC mbështet mbi 900 asete kripto duke ju lejuar të ekzekutoni disa nga rregullat e performancës më të mirë në një numër të madh monedhash në treg. 

HitBTC është një nga shkëmbimet më të vendosura, më të sigurta dhe inovative për kriptovalutat, me integrim të avancuar të API që ofron ekzekutim ultra të shpejtë. Ata janë duke shtuar vazhdimisht argumente të reja, duke ju dhënë mundësi të pakufishme për të rritur fitimet tuaja.

Strategji të reja tregtare

Kombinuar me shtimin e strategjive të avancuara që përdorin tregues teknikë, mundësitë janë të pafundme. 
Tani mund të ndërtoni strategji të automatizuara tregtare me HitBTC duke mesataret dhe Indeksi i fuqisë relative.

Strategjitë si ajo më poshtë përfshijnë tregues të fuqishëm teknikë të shoqëruar me CoinruleTipari i "çdo monedhë" funksionon në mbi 900 monedha. Zhbllokoni mundësi të jashtëzakonshme për të kapur çdo rënie në treg!

automatizoni tregtimin në HitBTC
Treguesit e avancuar në HitBTC për të blerë uljet

Krijoni rregullin tuaj duke përdorur Coinruleredaktuesin e gjithanshëm të rregullave ose shfletoni strategjitë tona me performancën më të mirë në biblioteka e modelit . Mësoni më shumë rreth ideve dhe burimeve të panumërta tregtare në gjithëpërfshirjen tonë Njohuri baze

Treguesit teknikë i lejojnë përdoruesit në të gjithë botën të përmirësojnë tregtimin e automatizuar në HitBTC dhe të menaxhojnë portofolin e tyre pa stres!

Çfarë është Coinrule

Coinrule është asistenti inteligjent më miqësor për përdoruesit për të ndërtuar rregullat tuaja të tregtimit në shkëmbimet tuaja të preferuara. Është "nëse-kjo-atëherë-ajo" për kriptovalutat. Drejtoni planin tuaj të tregtimit 24/7 në vend që të uleni për orë të tëra përpara grafikëve.

Tregu Crypto Bull tani po ofron mundësi të panumërta çdo ditë. Për t'i kapur ato në çdo kohë, do t'ju nevojiten mjetet e duhura dhe strategjitë më të mira të tregtimit të kriptove.

Krijoni strategjinë tuaj të automatizuar tani!