Tregtim i automatizuar i kriptove

AI Trading vjen në NASDAQ

UA më e thjeshtë për tregtimin e aksioneve

Më e lehtë AI Automatizim në treg ka zbarkuar në tokë Tregtare Stock. Që në fillimet e tij, Coinrule ka thjeshtuar tregtimin dhe duke i dhënë më shumë fuqi investitorëve me pakicë. Sot, Coinrule po zgjerohet në tregjet tradicionale, NASDAQ dhe NYSE, falë përfshirjes së Alpaca, një partner i njohur i ndërmjetësit të aksioneve me bazë në SHBA.

Lexoj këtu Si të lidhni Alpaca me Coinrule dhe filloni tregtimin tuaj të automatizuar sot.

Pse tregtimi i aksioneve?

Kriptovalutat janë buka jonë dhe gjalpi, por ne e kuptojmë se bota e investimeve është e gjerë dhe e larmishme. Shumë përdorues shprehën dëshirën për të diversifikuar portofolet e tyre pa pasur nevojë të hidhen midis kuletave të shumta. Duke integruar tregtimin e aksioneve në Coinrule, përdoruesit kanë më të mirën nga të dyja botët dhe disa shkallë paqëndrueshmërie për të luajtur.

Testimi me portofolin e letrës

Për ata që thjesht po zhytin gishtat e tyre në tregtimin e aksioneve, Alpaca Paper Trading është gjithashtu në dispozicion Coinrule. Ky mjedis simulimi u lejon përdoruesve të praktikojnë tregtimin me para virtuale, duke u dhënë atyre një shans për të mësuar, përmirësuar dhe përsosur strategjitë e tyre përpara se të dalin drejtpërdrejt.

Alpaca është në dispozicion për përdoruesit në mbarë botën, nuk ka kufizime gjeografike. Sidoqoftë, mbani në mend se tregtimi i automatizuar është i disponueshëm vetëm gjatë orëve të tregtimit NASDAQ: nga 9.30 deri në 4 pasdite nga e hëna deri të premten me orën EST.

Përfitimet e tregtimit të automatizuar të aksioneve Coinrule:

  • Përvojë e Thjeshtuar Tregtare: nëse jeni fillestar apo tregtar me përvojë, CoinruleNdërfaqja intuitive e 's do ta bëjë udhëtimin tuaj të automatizuar të tregtimit të aksioneve pa probleme
  • shumëllojshmëri: përzieni, përputhni dhe balanconi portofolin tuaj me kriptovalutat dhe aksionet tradicionale të gjitha në një vend
  • Tregtimi i bazuar në rregulla: ashtu si me kriptovalutat, vendosni kriteret tuaja dhe lëreni Coinrule AI trajton pjesën tjetër
  • Insight në kohë reales: zhyteni thellë në analitikë për të rregulluar mirë strategjitë tuaja

Kufizimi i tregtarit të ditës së modelit: Coinrule Ju mbulova

Një pikë domethënëse për t'u theksuar për të gjithë tregtarët e aksioneve, veçanërisht ata në SHBA, është rregulli i tregtarit të ditës së modelit (PDT). Ky rregull përcakton që nëse një tregtar bën tregti katër ose më shumë ditore (blen dhe shet një aksion brenda së njëjtës ditë) në një periudhë pesë-ditore pune, ai konsiderohet një tregtar i ditës së modelit dhe duhet të mbajë një bilanc minimal të kapitalit prej 25,000 dollarë llogarinë e tyre.

Ndërlikimet e këtij kufizimi kanë kurthe të mundshme për tregtarët bot. Kjo është arsyeja pse Coinrule inkorporuar hartëzimi i gabimeve për kufizimin e PDT në Coinrule. Nëse e hasni ndonjëherë këtë gabim gjatë vendosjes së rregullave tuaja, Coinrule do t'ju lajmërojë, duke u siguruar që të qëndroni të informuar dhe të shmangni kufizimet e mundshme të llogarisë.

Udhëtim tregtar i fuqizuar

Ky integrim është një hap tjetër për t'u ofruar investitorëve me pakicë një përvojë tregtare gjithëpërfshirëse, intuitive dhe fuqizuese. Pavarësisht nëse tregtoni kriptovaluta ose aksione, Coinrule është këtu për të thjeshtuar procesin, për të zvogëluar rreziqet dhe për të rritur shpërblimet tuaja të mundshme.

Zhytuni në botën e tregtimit të aksioneve NASDAQ Coinrule sot me Alpaca, dhe shfrytëzoni fuqinë e automatizimit. Bëni strategjitë tuaja tregtare më efektive se kurrë.

Trading lumtur