tregtimi i automatizuar me tradingview
Tregtim i automatizuar i kriptove

Tregtim i automatizuar me TradingView – Tani Live On Coinrule

Jemi të emocionuar të njoftojmë se sinjalet e TradingView tani janë aktive Coinrule. Tregtimi i automatizuar me TradingView nuk ka qenë kurrë më i lehtë!

Tani keni akses në bazën më të madhe të të dhënave të treguesve teknikë dhe strategjive globalisht. TradingView ofron konfigurime të panumërta tregtare të cilat mund t'i personalizoni për t'iu përshtatur nevojave tuaja dhe për të ekzekutuar tregti në shkëmbimin tuaj të preferuar të kriptove.

Ky publikim i ri përputhet me qëllimin tonë për të fuqizuar tregtarët hobiistë për të konkurruar me fondet mbrojtëse dhe investitorët profesionistë.

Me sinjalet e sapointegruara të TradingView, tani mund të tregtoni ndërsa jeni duke fjetur duke përdorur çdo tregues teknik të mundshëm në treg!

Çfarë është TradingView?

TradingView është mjeti më i përdorur për grafikim midis tregtarëve. Me kalimin e viteve, ajo evoluoi në komunitetin më të madh të tregtarëve. Nuk ka vende më të mira për të marrë pamje, analiza, këshilla dhe udhëzime të tregut. 

TradingView është platforma e përsosur për tregtarët në çdo nivel sepse kombinon një ndërfaqe intuitive me qindra tregues teknikë të avancuar dhe të personalizueshëm. Është e lehtë të filloni me TradingView dhe të përmirësoni aftësitë tuaja tregtare çdo ditë.

Ju mund të përdorni TradingView për studimet tuaja të grafikut, të vizatoni linja trendi, të përcaktoni mbështetje dhe rezistenca, të dalloni modelet e grafikëve, të aplikoni tregues teknikë dhe madje të ekzekutoni sisteme të plota të automatizuara të gatshme për përdorim.

TradingView gjithashtu ka gjuhën e vet të kodimit, Pine Editor, të cilën mund ta përdorni për të zhvilluar strategjinë tuaj tregtare plotësisht të personalizuar. 

Pasi të zgjidhni shkasin për strategjinë tuaj, mund të përdorni sinjalizimet nëpërmjet një uebhook për të ekzekutuar tregti duke përdorur Coinrule. Tregtimi i automatizuar me TradingView është i lehtë dhe i lejon të gjithë tregtarët të rrisin strategjitë e tyre të tregtimit.

Si të lidhni TradingView me Coinrule

Tregtimi i automatizuar me sinjale TradingView të aktivizuara Coinrule është një veçori premium, e disponueshme në planet e Trader dhe Pro.

On Coinruleredaktori i rregullave, ju duhet të përcaktoni veprimin që dëshironi të ekzekutoni bazuar në sinjalet e blerjes dhe shitjes. 

Tregtimi i automatizuar me TradingView aktiv Coinrule
Tregtimi i automatizuar me TradingView aktiv Coinrule

Kur krijoni një sinjal në TradingView, mesazhi i alarmit do të shkaktojë veprimet. Ju keni fleksibilitet maksimal në zgjedhjen e sinjalit të zgjedhur, me mundësinë e personalizimit të tij sipas dëshirës tuaj.

Sinjali TradingView
Sinjali TradingView

Për më shumë shembuj rreth lidhjes së TradingView me Coinrule, mund ta shikoni këtë artikull i cili ofron më shumë informacion dhe këshilla për të filluar.

Rritni tregtimin tuaj të automatizuar me TradingView

Sinjalet TradingView lejojnë më shumë fuqi dhe fleksibilitet për rregullat tuaja. 

Përveç zgjerimit të ndjeshëm të gamës së treguesve që mund të nxisin rregullat tuaja, tani mund të ekzekutoni tregti bazuar në të dhënat nga të gjitha klasat e aseteve dhe indekset e panumërta.

Një shembull do të ishte blerja e uljeve në Altcoins vetëm nëse Dominimi i Bitcoin qëndron nën një prag të caktuar. Përndryshe, ju mund të blini Bitcoin nëse S & P500, një indeks global i kapitalit neto, është në trend. Kufiri i vetëm është krijimtaria juaj!

Kombinoni sinjalet me Coinrule Kushtet e integruara të bazuara në IFTTT për një përvojë unike tregtare, duke u siguruar që strategjia juaj e tregtimit të tregtohet vetëm kur zbatohen kushtet më të mira të tregut.

Sinjalet TradingView të kombinuara me Coinrule Logjika IFTTT
Sinjalet TradingView të kombinuara me Coinrule Logjika IFTTT

Coinrule është asistenti inteligjent më miqësor për përdoruesit për tregtimin e automatizuar, që nuk kërkon një linjë të vetme kodi. Por a jeni një zhvillues? Tani ju kemi mbuluar gjithashtu. Duke përdorur Pine Script, ju mund të zhvilloni sistemin tuaj të personalizuar të tregtimit dhe ta ekzekutoni atë Coinrule në pak minuta. 

Nëse nuk jeni ende përdorues i TradingView, mund ta përdorni këtë lidhje për të marrë një provë 30-ditore falas.

Është kaq e lehtë. Provoni tregtimin e automatizuar me TradingView tani. Ky version i ri do të ndryshojë lojën tuaj tregtare!


Krijoni rregullin tuaj të parë duke përdorur sinjalet TradingView tani.