Tregtim i automatizuar i kriptove

Kthehu në rrugën e duhur

Kapaciteti total i tregut kripto, $ (CRYPTOCAP:TOTAL)

Gjendja shpirtërore e tregut të kriptove u zhvendos nga "filloi një treg i ri ariu"Te"rrofte tregu i demit“ brenda pak javësh.

Duke parë pamjen e madhe të kapitalizimit të tregut të kriptove duke filluar nga fundi në Mars 2020, gjërat bëhen më të qarta. Euforia e tepruar që u rrit gjatë muajve të parë të 2021 kishte nevojë për një rivendosje. Të RSI e kapi pikërisht këtë dobësi të përgjithshme, me vlerat më të ulëta që ndryshojnë nga nivelet më të larta gjatë trendit të tregut.

Ishte e lehtë të ngatërronim përplasjen e madhe në maj me fillimin e një periudhe të zgjatur të tendencës rënëse. Por ndërsa tregu u rikuperua pikërisht në fund të tendencës rritëse, investitorët dhe tregtarët gjetën besimin për t'u kthyer bullish edhe një herë.

Rikthimi ndodhi gjithashtu në nivelin e Fibonnaci prej 61.8%, duke rritur rëndësinë e asaj zone si mbështetje e fortë në të ardhmen. Në afat të shkurtër, 23.6% është mbështetja e parë në rast të një tërheqjeje. Konsolidimi në kutinë e gjelbër do të ishte i dobishëm për zhvillimin afatgjatë të trendit. Duhet Bitcoin qetësohuni nën 50,000 dollarë, kjo mund të jetë një mundësi e mirë që Altcoins të kenë momentin e tyre lavdi .

Akumulimi në ulje dhe strategjitë e gjata të skalimit janë ende mënyra më e mirë për të përfituar nga gjendja aktuale e tregut. Trendi është gjithmonë miku juaj, pas te gjithave!