Tregtim i automatizuar i kriptove

Lajm i keq, lajm i mirë

Dominimi i BTC-së, % (LLOGARITUR NGA TRADINGVIEW) (CRYPTOCAP:BTC.D)

Kina ndalon (edhe njehere) aktivitetet kripto, dhe vetëm mediat duket se kujdesen për këtë. Tregu i kriptove reagoi ndryshe.

Një reagim pozitiv ndaj lajmeve të këqija është një nga më bullish sinjale që investitorët me përvojë presin për të vlerësuar gjendjen shpirtërore të tregut. Ju mund të argumentoni se FUD-ja e Kinës tani nuk është më pothuajse asnjë lajm, por ai gjithmonë mund të përfaqësojë një mundësi të re për spekulatorët për të ulur tregun.

Tregu mezi reagoi ndaj lajmit dhe ai mbetet në modalitetin e pauzës përpara se të kalojë në fazën tjetër. Duke parë pamjen më të gjerë, mund të shihni se si lëviz tregu në cikle, të cilat zgjasin mesatarisht dy deri në tre muaj.

Grafiku tregon se si çmimi i Bitcoin (vija portokalli) dhe dominimi (vija blu) evoluan gjatë vitit të kaluar. Duke kombinuar të dyja tendencat, mund të vlerësoni se si të optimizoni shpërndarjen e portofolit tuaj dhe cilat strategji mund të funksionojnë më mirë në dy muajt e ardhshëm.

Nëse sekuenca e fazave të tregut fillon nga tetori 2020, Altcoins mund të mos performojnë ndjeshëm Bitcoin . Në terma perspektivë, Bitcoin Dominimi aktualisht është në nivele rekord të ulëta, gjë që vërteton, edhe më shumë, këtë tezë.

Koha do ta tregojë, ndërkohë, më mirë adoptoni një qasje fleksibël dhe jini gati për të trajtuar kapitullin tjetër.