Tregtim i automatizuar i kriptove

Autentifikimi me një klik të Binance është këtu!

Jeni të sëmurë nga të gjitha problemet që vijnë me lidhjen e një shkëmbimi? Autentifikimi me një klikim të Binance ka mbërritur!

Lidhja e një shkëmbimi me Coinrule nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë. Me Binance me një klikim, shpenzoni më pak kohë duke lidhur shkëmbimet dhe më shumë kohë duke tregtuar. Nuk ka më API në listën e bardhë dhe përcaktimin manual të lejeve. Te lidhesh Coinrule në llogarinë tuaj Binance, thjesht lundroni te shkëmbimet faqe në Coinrule, klikoni 'Lidhu', ndiqni udhëzimet dhe jeni gati për të shkuar! 
Ndërfaqja grafike e përdoruesit, përshkrimi i aplikacionit gjenerohet automatikisht

Këtu në Coinrule, jemi jashtëzakonisht të lumtur që jemi ndër grupet e para të partnerëve të Binance që ftohen në programin me një klikim! Që kur lidhja jonë filloi në vitin 2018, partneriteti ynë i fortë ka sjellë përfitime të shumta reciproke për të dy Coinrule dhe përdoruesit e Binance. Nga të qenit shkëmbimi i parë i partnerit që lejoi Coinrule përdoruesit të tregtojnë levën, për të lejuar përdoruesit e Binance të automatizojnë tregtitë e tyre me të Coinrule. Ne mezi presim të forcojmë më tej partneritetin tonë dhe të vazhdojmë të rritemi së bashku me Binance. Tregti të lumtur!