Tregtim i automatizuar i kriptove

Bitcoin Dip Halloween – mashtrim apo trajtim?

Halloween është ajo periudhë e vitit kur rrugët janë plot me fantazma dhe monstra. Me një vështrim më të afërt, ata janë vetëm fëmijë që kërkojnë karamele. Nëse shikoni nga afër rënien më të fundit të Bitcoin Halloween, do të gjeni gjithashtu shumë elementë bullish.

Siç pritej, tregu po kërkonte një ritestim të zonës së parë mbështetëse. Gjatë një ritestimi, madhësia e lëvizjes së çmimit ka rëndësi! Këtë javë Bitcoin u ul nën nivelin psikologjik prej 60,000 dollarësh vetëm për të gjetur një mbështetje tjetër pikërisht mbi zonën e mëparshme të konsolidimit.

Ulje e Bitcoin për Halloween

Çmimi më pas u rikthye mbi nivelin e daljes. Ky lloj veprimi i çmimit nënkupton një sasi solide të blerësve dhe kërkesës. Nga ana tjetër, shitësit mund të mos kenë qenë të kënaqur nga një rënie kaq e vogël nga niveli më i lartë i të gjitha kohërave. Nëse ata arrijnë ta shtyjnë çmimin në një nivel të ri më të ulët, kjo do t'i hapte derën një uljeje më të rëndë që do t'i lejojë ata të blejnë me çmime më të përshtatshme. Lufta është në vazhdim dhe mund të çojë në një periudhë lëvizjesh anash midis 57,000 dhe 64,000 dollarëve.

Po Alts? Ata do të jenë padyshim ata që do të përfitojnë më shumë nga ky skenar. Rritja e Altcoins në çmimet e BTC filloi pikërisht në krye të ecurisë më të fundit të Bitcoin. Ndërsa tendenca filloi të dobësohej, investitorët dhe tregtarët e kthyen shpërndarjen e tyre përsëri në Alts.

Sa do të zgjasë kjo festë Alt? Koha do të tregojë. Ndërkohë, ia vlen të vazhdoni të mbani një sy në grafikun e Dominimit të Bitcoin në krahasim me çmimin e Bitcoin. Ky është treguesi i vetëm më i mirë për të optimizuar shpërndarjen e portofolit tuaj dhe për të rritur kthimet tuaja në kohë me paqëndrueshmëri më të ulët.

Grafiku i bonusit

Gjërat ndodhin shpejt në kripto, dhe ju duhet të jeni gati për të kapur mundësinë siç ju vjen në çdo kohë.

Duke parë trendin në rritje të Bitcoin në tetor, nga poshtë lart, çmimi u rrit me rreth 26,000 dollarë.

Rritja e Bitcoin në tetor

Duke i parë të dhënat nga afër, çmimi në të vërtetë ka qenë kryesisht anash. Rreth 60% e këtij vrapimi u ndërtua në vetëm gjashtë qirinj 4-orësh, që është e barabartë me një total prej 24 orësh.