Bitge Coinrule Fushatë
Tregtim i automatizuar i kriptove

Bitget & Coinrule Nisni fushatën e Krishtlindjeve

Me afrimin e sezonit të festave, Coinrule po nis fushatën e saj të Krishtlindjeve me Bitge!

Ky është shansi juaj për të ndarë në një grup çmimesh spektakolare prej 20,000 dollarësh dhe për të përfituar një zbritje prej 10% në tarifat e tregtimit të Futures!

Periudha e fushatës: 1 dhjetor (20:00 UTC) - 31 dhjetor (20:00 UTC), 2023

Hapat për të zhbllokuar shpërblimet:

1. Regjistrohu dhe tregto për të fituar bonusin tregtar prej 20 dollarësh: 

 • Fitoni një bonus tregtimi prej 20 USDT duke u regjistruar për një llogari Bitget nëpërmjet Coinrulelidhjen e referimit 
 • Tregtoni të paktën 300 dollarë në të ardhmen 
 • Në dispozicion për 300 përdoruesit e parë

2. Depozitoni për të fituar 15% kthim parash: 

 • Depozitoni të paktën 100 dollarë, merrni 15% kthim parash në formën e një bonusi tregtar në shumën tuaj të depozitës
 • Në dispozicion për 100 përdoruesit e parë të depozitave

3. Zbritje ekskluzive 10% e tarifës së tregtimit të së ardhmes: 

 • Merrni 30-ditore 10% zbritje të tarifës së tregtimit të së ardhmes duke u regjistruar për një llogari Bitget përmes Coinrulelidhjen e referimit

Termat dhe Kushtet për Bitget & Coinrule Fushatë

 1. Periudha e ngjarjes: 1 dhjetor (20:00 UTC) - 31 dhjetor (20:00 UTC), 2023
 2. Kjo fushatë është ekskluzive për Coinrule përdoruesit. Nëse dëshironi t'i bashkoheni fushatës dhe të fitoni çmimin, ju lutemi regjistrohuni për një llogari Bitget nëpërmjet Coinrulelidhjen e referimit
 3. Bonusi tregtar:
 • Bonuset e tregtimit mund të përdoren për të tregtuar Futures
 • Bonuset e tregtimit mund të zbriten nga tarifa e transaksionit të kontratës/humbja/ tarifa e financimit
 • Bonuset e tregtimit mund të përdoren si një diferencë për hapjen e një pozicioni

(Shënim: Bonusi tregtar nuk mund të tërhiqet ose transferohet, më shumë informacion këtu: https://www.bitget.com/academy/what-is-bitget-trading-bonus)

 1. Bonusi i tregtimit dhe kthimi i parave të gatshme (vetëm depozitimi i parë) do të shpërblehen çdo 5 ditë pune dhe bonusi i tregtimit do të shpërndahet në llogarinë tuaj – mund ta gjeni në “Qendrën e Kuponëve”. Është e rëndësishme të jeni të vetëdijshëm se bonusi i tregtimit do të përfundojë brenda shtatë ditëve nga shpërndarja, prandaj mos harroni ta kërkoni atë në kohë.
 2. Çdo sjellje mashtruese, duke përfshirë, por pa u kufizuar në pastrimin e parave, manipulimin e llogarisë dhe tregtimin e brendshëm, do ta skualifikojë përdoruesin. Kur zbulohet sjellje mashtruese, Bitget rezervon të drejtën të ngrijë llogarinë mashtruese, të konfiskojë çdo të ardhur të lidhur dhe të vendosë gjobat e duhura.
 3. Bitget rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të Termave dhe Kushteve, duke përfshirë, por pa u kufizuar në ndryshimin, ndryshimin ose anulimin e ngjarjes pa njoftim paraprak. Ju lutemi na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje.

Rreth Nesh Coinrule

Coinrule shquhet në botën e tregtimit të kriptove me veçoritë e tij novatore dhe miqësore për përdoruesit. Është porta juaj për të strategjizuar, automatizuar dhe ekzekutuar tregti 24/7 pa pasur nevojë të monitoroni vazhdimisht tregjet. Ndërfaqja jonë miqësore për përdoruesit, tregu dhe një gamë e gjerë modelesh tregtimi të paracaktuar e bëjnë të lehtë si për fillestarët ashtu edhe për tregtarët me përvojë të maksimizojnë potencialin e tyre tregtar.

Rreth Bitget

prapa Bitge është një grup adoptuesish të hershëm që besojnë në një të ardhme të bazuar në blockchain. Që nga viti 2018, ata kanë ndërtuar një shkëmbim të përkushtuar për të ndihmuar përdoruesit të tregtojnë më zgjuar duke ofruar një dyqan të sigurt, me një ndalesë për zgjidhjet e investimeve kripto.

Përqafoni frymën e festave dhe përfitoni sa më shumë nga përvoja juaj tregtare Coinrule dhe Bitget.

Le të fillojnë festimet!