Bitpana & Coinrule ortakëri
Tregtim i automatizuar i kriptove

Bitpanda & Coinrule Partner Up To Make Trading Awesome 🚀

Sot jemi të emocionuar të njoftojmë Fillimin e një Partneriteti Strategjik me Bitpanda, Shkëmbimi Kryesor Evropian i Kriptove

Kush nuk ka marrë të paktën një vendim të gabuar në fillimin e një miqësie? 

Ne duam të sigurohemi që ta shmangim atë gabim kur bëhet fjalë për partneritetet, duke zgjedhur vetëm mjetet më të mira për Komunitetin tonë të mahnitshëm.

Bitpanda sot ka një reputacion të padiskutueshëm në hapësirën e kriptove, duke përfaqësuar portën kryesore nga Fiat në Crypto për mbi një milion përdorues në mbarë botën. 

"Coinrule dhe Bitpanda ndajnë të njëjtën ide të inovacionit të vazhdueshëm. Synimi kryesor për të dyja kompanitë është t'u ofrojmë komuniteteve tona mjete miqësore, por të fuqishme për t'u bashkuar me botën e re të financimit të tokenizuar" – Gabriele Musella, CEO, Coinrule

Bitpanda filloi në 2014 dhe që atëherë ajo vazhdoi të ndërtonte një platformë të sigurt dhe të besueshme – duke i mbijetuar dy tregjeve të ariut, por duke u rritur dhe ofruar produkte të reja. Vetëm pak muaj më parë, ekipi me bazë në Vjenë lançoi produktin më të fundit të familjes së tyre: Bitpanda Global Exchange. Exchange hyri në treg në fillim të gushtit dhe që nga dita e parë, 12 çifte tregtare ishin tashmë të disponueshme, me një sasi në rritje monedhash që pritet të shtohen në të ardhmen e afërt. 

Bitpanda ka gjithçka që i nevojitet një tregtari:

  • Tarifat e ulëta të tregtisë – më e ulëta në mesin e konkurrentëve. A i tërhiqni shpesh monedha nga bursa? Nuk ka problem pasi tarifat e tërheqjes janë minimale.
  • Rritja ditore e likuiditetit në librin e porosive dhe krijuesit e tregut që bashkohen rregullisht për të minimizuar diferencën midis ofertës dhe kërkesës.
  • Një ndërfaqe tregtare miqësore për përdoruesit që edhe një tregtar hobiist do ta ketë të thjeshtë për t'u përdorur. Dhe për tregtarin e avancuar, një opsion për të përdorur porositë e ndalimit dhe veçoritë pro.

Dhe nëse dëshironi të ndërtoni strategji tregtare edhe më komplekse, Coinrule është përgjigja.

As botuar kohët e fundit, përdoruesit e Bitpanda mund të lidhin llogarinë e tyre Coinrule, merrni akses në një kategori të re aktivesh dhe ndërtoni shpejt një strategji të automatizuar tregtimi në pak minuta. Edhe njehere, Coinrule përdoruesit kanë një alternativë të qetë për tregtimin e aktiveve Crypto duke përdorur monedhat e Fiat. Në fakt:

“Fokusi ynë mbetet ende: ua bëjmë më të lehtë jetën tregtarëve hobiistë, duke i mësuar se si të rrisin pasurinë e tyre dhe të arrijnë pavarësinë financiare” – Gabriele Musella, CEO, Coinrule

Thjeshtë më i miri!

Bitpanda përfundoi Ofertën Fillestare të Shkëmbimit më të suksesshëm në Evropë duke mbledhur mbi 43 milionë euro. Kompania lëshoi ​​token BEST, një aktiv që u jep përdoruesve një ulje të madhe në tarifat e tyre të tregtimit dhe akses në shumë përfitime. 

Coinrule po ofron një ofertë unike për komunitetin Bitpanda: të gjitha planet premium do të jenë të aksesueshme falas për të gjithë për një muaj, e ndjekur nga një zbritje prej 50% për planet me pagesë për të gjithë përdoruesit e Bitpanda. Kjo tregon përpjekjet tona drejt demokratizimit të tregtimit të automatizuar. 

Dhe bëhet edhe më mirë. A jeni mbajtësi më i mirë i tokenit? 

Zbritja juaj do të jetë edhe më e madhe në varësi të numrit të argumenteve që mbani: 5k, 50k, 5m.

Që tani e tutje, mbajtja e argumenteve BEST ju jep akses në një plan plot urtësi dhe mjete për krijimin e strategjive të avancuara tregtare në krye të portofolit tuaj Bitpanda.

“Besueshmëria dhe transparenca janë shumë të nevojshme në hapësirën e kriptomonedhës. Kompanitë si Bitpanda janë një shembull i shkëlqyeshëm se si duhet të bëhen gjërat”  – Oleg Giberstein, COO, Coinrule

Për më shumë detaje rreth ofertës, qëndroni të sintonizuar ose kontaktoni [email mbrojtur].