Tregtim i automatizuar i kriptove

Paketat janë tani aktive Coinrule!

Nëse jeni duke tregtuar një ditë kriptosh ose keni një qasje më afatgjatë, çoni strategjinë tuaj në nivelin tjetër me CoinrulePaketat e!

CoinrulePërditësimi më i fundit i produktit i lejon përdoruesit të programojnë rregullat e tyre që të operojnë vetëm në paketa specifike monedhash duke përjashtuar të gjitha monedhat e tjera në treg. Përdoruesit mund të zgjedhin të krijojnë paketën e tyre ose të përdorin ndonjë nga të kuruarit tanë Coinrule tufa.

Pra, cilat pako janë në dispozicion?

Ne kemi pesë paketa të disponueshme gati për t'u përdorur me të tjera që do të shtohen së shpejti:

DeFi- Kjo paketë do ta përqendrojë rregullin tuaj vetëm për të tregtuar monedha që lidhen me financat e decentralizuara. DeFi synon një industri prej 100 trilion dollarësh dhe është rasti më i madh i përdorimit të kriptove. 

Top 10 Kapaciteti i Tregut- Kjo paketë do të lejojë që rregulli juaj të tregtojë vetëm 10 monedhat me vlerë më të lartë të tregut. Këto monedha duhet të kenë vëllim dhe likuiditet të fortë që do të thotë se mund të funksionojnë mirë kur përdorin porositë limit. Kjo paketë përjashton monedhat e qëndrueshme që janë në Top 10.

PoS Layer 1- Kjo paketë përmban në mënyrë specifike monedha që janë shtresa 1 dhe përdorin një mekanizëm konsensusi të vërtetimit të aksioneve. Vërtetimi i aksioneve siguron rrjetin përmes verifikuesve që vendosin monedhat e tyre dhe krahasuar me vërtetimin e punës është më efikas në energji. Rritja e pajtueshmërisë me ESG ka bërë që këto monedha të rriten në popullaritet me një potencial të lartë që ky trend të vazhdojë.

NFT- Kjo paketë monedhash i bazon të gjitha tregtitë në monedha që lidhen me NFT. Kur histeria NFT kthehet ndërsa adoptimi i NFT rritet, kjo është paketa për t'u përdorur! Gjatë tregut të mëparshëm bear, NFT-të ishin gjithashtu disa nga më të goditurat duke i bërë ata kandidatë të mundshëm për shorting.

Lojërat e fatit- Kjo paketë lejon që rregulli juaj të tregtojë vetëm monedha të lidhura me lojërat. Lojërat e lojërave janë padyshim një nga industritë më të dukshme për rritjen e pronësisë së pronave të ofruara nga NFT dhe blockchain. A do të hyjë masa e lojtarëve në bordin e trenit të lojërave kripto? 

Por, çka nëse nuk më pëlqen asnjë nga këto pako?

Përdoruesit mund të dizajnojnë paketat e tyre të personalizuara për të tregtuar. Kur zgjidhni monedhat në faqen e redaktuesit të rregullave, thjesht shtoni të gjitha monedhat që dëshironi të shtoni në paketë dhe më pas klikoni "Krijo paketën":

Pra, për çfarë mund të përdoren Bundles?

Paketat mund t'ju lejojnë të përmirësoni rregullat tuaja për të funksionuar vetëm në monedha që janë në përputhje me strategjinë tuaj. Imagjinoni se jeni shumë bullgar për të ardhmen e NFT-ve. Ju mund të krijoni një robot që blen çdo monedhë në paketën NFT, çmimi i të cilit është ulur me 5% në 24 orët e fundit. Ju mund ta përdorni këtë specifikim për të parandaluar që rregulli juaj të blejë majat dhe të grumbullojë automatikisht monedha në hapësirën NFT dhe t'i mbajë ato për një afat të gjatë:

Në mënyrë të ngjashme, nëse nuk ju pëlqejnë rregullat tuaja që tregtojnë monedhat e lojërave, thjesht mund të përdorni operatorin MOS dhe të specifikoni rregullat tuaja për të mos blerë asnjë monedhë të përfshirë në Paketën 'Gaming':

Ka vërtet një gamë të gjerë mundësish me Paketat, ne jemi të ngazëllyer të shohim se çfarë do të krijoni.

Shpresojmë t'ju pëlqejë funksioni i ri. Tregti të lumtur!