Bybit Futures Coinrule Automated Trading
Tregtim i automatizuar i kriptove

Tregtimi i automatizuar i ByBit Futures Tani vazhdon Coinrule

Jemi të entuziazmuar ta njoftojmë këtë Coinrule ka mbështetje të integruar për Bybit Futures, duke përmirësuar ofertat e platformës sonë dhe duke u dhënë përdoruesve tanë edhe më shumë fleksibilitet për të automatizuar në mënyrë efikase strategjitë e tyre të tregtimit të së ardhmes.

 

Për çfarë do të thotë kjo Coinrule Përdoruesit?

  1. Tregtimi i levave: Mbështetja e Bybit Futures prezanton një nga shkëmbimet më të mëdha të tregtimit të levave Coinrule përdoruesit, duke i lejuar ata të kontrollojnë pozicione më të mëdha me kapital më të vogël. Tregtimi i levave mund të përforcojë fitimet dhe Coinrule përdoruesit tani mund të eksplorojnë strategjitë e tregtimit të levave në platformën Bybit Futures.

 

  1. Mundësi të larmishme tregtare: Me integrimin e Bybit Futures, Coinrule përdoruesit fitojnë akses në një gamë më të gjerë instrumentesh dhe tregjesh tregtare. Bybit është një shkëmbim kryesor i kriptomonedhave me një sërë kontratash të së ardhmes për kriptomonedha të njohura si Bitcoin, Ethereum dhe më shumë. Kjo lejon Coinrule përdoruesit për të shfrytëzuar tregtimin e të ardhmes për diversifikimin e portofolit dhe strategjitë e zgjeruara.

 

  1. Tregtoni 'Çdo kontratë' me Coinrule: Përdoruesit tani mund të shfrytëzojnë CoinruleSkaneri 'çdo kontratë' për të identifikuar dhe tregtuar automatikisht çdo kontratë. Kjo veçori ofron një mënyrë të re për t'u angazhuar me tregjet e së ardhmes, duke mundësuar krijimin dhe ekzekutimin e strategjive komplekse të përshtatura për qëllimet individuale dhe tolerancën ndaj rrezikut.

 

  1. Aftësia për të shkurtuar: Bybit Futures lejon Coinrule përdoruesit të vënë bast për lëvizjet e tregut në rritje dhe në rënie. Kjo veçori hap mundësi të reja strategjike, duke i lejuar tregtarët të përfitojnë nga paqëndrueshmëria e tregut në secilin drejtim.

 

  1. Strategjitë e avancuara të tregtimit: Mbështetja e Bybit Futures mundëson strategji të avancuara tregtare në Coinrule platformë, duke përfshirë tregtimin e përhapjes për të kapitalizuar mundësitë e tregut dhe për të zbutur rreziqet.

 

  1. Menaxhimi i zgjeruar i rrezikut: Tregtimi i "Bybit Futures" lejon mjete të avancuara të menaxhimit të rrezikut, të tilla si urdhrat e humbjes së ndalimit, urdhrat për fitim dhe madhësinë e pozicionit bazuar në parametrat e rrezikut të paracaktuar. Përfshirja e këtyre teknikave të menaxhimit të rrezikut në strategjitë e automatizuara të tregtimit mund të optimizojë profilet e shpërblimit të rrezikut dhe të sigurojë kthime të qëndrueshme me kalimin e kohës.

 

  1. Tregtim i automatizuar 24/7: Me mbështetjen e Bybit Futures, Coinrule vazhdon të fuqizojë përdoruesit me tregtimin e automatizuar 24/7. Tregtimi i automatizuar i lejon përdoruesit të ekzekutojnë strategji pa monitorim të vazhdueshëm, duke përfituar nga lëvizjet e tregut edhe kur ata janë larg ekraneve të tyre. Pavarësisht nëse jeni një tregtar ditor, një tregtar ritëm ose një investitor afatgjatë, CoinruleKarakteristikat e automatizimit ju mundësojnë të qëndroni përpara tregut pa u lidhur me kompjuterin tuaj.

 

Filloni të automatizoni tregtimin tuaj të së ardhmes Bybit Sot

me CoinruleMe integrimin e ri të Bybit Futures, tregtarët kanë edhe më shumë mjete për të automatizuar strategjitë e tyre të tregtimit në mënyrë efektive. Nëse jeni duke kërkuar të diversifikoni portofolin tuaj, të zbatoni teknika të avancuara tregtare ose të kurseni kohë, Coinrule e bën të lehtë kontrollin e tregtimit tuaj dhe arritjen e qëllimeve tuaja financiare.

ndjek Ky udhëzues për të lidhur llogarinë tuaj Bybit Futures me Coinrule sot. 

Qëndroni të sintonizuar për më shumë përditësime ndërsa vazhdojmë të përmirësojmë Coinruleaftësitë e tij.

Tregtia e lumtur!