Coinrule partneritet me Bitmex
Tregtim i automatizuar i kriptove

Coinrule Njofton një partneritet të ri me BitMEX

Coinrule është i emocionuar të shpallë një partneritet të ri strategjik me BitMEX! Duke shtuar pionierin e derivateve të kriptove në listën e shkëmbimeve të disponueshme, platforma jonë tani ofron një mundësi të shëndoshë për tregtarët e avancuar për të rritur strategjitë e tyre të tregtimit. 

Një shkëmbim kriptosh i nivelit të lartë

Tregtarët tani bëjnë transaksione mbi 2 miliardë dollarë çdo ditë në BitMEX. E dëgjuat mirë – 2 miliardë dollarë çdo ditë. BitMEX ka qenë në ballë të shkëmbimeve të kriptove që nga viti 2016 kur ata lansuan shkëmbimin e tyre të përhershëm XBTUSD. Shpejt përpara deri tani, dhe ky shkëmbim i përhershëm mbetet produkti i kriptomonedhës më i tregtuar i të gjitha kohërave. 

BitMEX ka ndryshuar industrinë dhe tani është në rrugën e inovacionit të vazhdueshëm. Nga njëra anë, Kompania është e përkushtuar të respektojë rregulloret në të gjithë globin për t'u bërë një nga shkëmbimet më të mëdha të rregulluara në botë të derivateve të kriptove. Ndërkohë që paralelisht, ata mbajnë qëllimin e tyre parësor për të qenë një katalizator për ndryshim në industrinë e shërbimeve financiare. Struktura e tarifave të rinovuara së fundmi dhe lëshimi i ri i kontratës së përhershme USDT janë vetëm lëshimet më të fundit emocionuese.

CoinrulePartneriteti i BitMEX do të përfitojë tregtarët të paktën në tre nivele të ndryshme.

Mundësitë e shfrytëzuara

Përfitimi kryesor i përdorimit të levës është se një tregtar mund të rrisë kthimin e kapitalit. Kjo ju lejon të përfitoni nga lëvizjet ditore më të vogla dhe të shpeshta të çmimeve. Natyrisht, me rritjen e epërsisë, rritet edhe ana negative. Prandaj, drejtimi i një strategjie tregtare të automatizuar të levave duke përdorur një bot tregtar i lejon tregtarit zbatojnë një qasje strikte të menaxhimit të rrezikut, një element thelbësor për një strategji afatgjatë fitimprurëse.

Tregtoni ne te gjitha kushtet e tregut

Pengesa më e madhe e tregtimit të kriptove në tregjet spot ose mbajtjes së një portofoli monedhash është paragjykimi i gjatë i natyrshëm në strategji të tilla. Tregtarët mund të shesin vetëm monedha që tashmë i zotërojnë në tregjet spot, që do të thotë se zgjedhja është midis të ecurit gjatë dhe të mos bësh asgjë.

Megjithatë, me produktet derivative si kontratat e përhershme në BitMEX, mund të shkosh edhe shkurt, duke përfituar nga ciklet negative të tregut. Kjo do të thotë, ju nuk keni nevojë të zotëroni monedhën përpara se të shisni të ardhmen e saj përkatëse. Kjo shton shumë më tepër fleksibilitet në lojën tuaj dhe ndihmon në uljen e rrezikut të portofolit tuaj.

Një avantazh tjetër i të qenit i shkurtër është mundësia e krijimit të strategjive neutrale ndaj tregut. Për shembull, nëse prisni që Solana të performojë më shumë se Ethereum në terma afatgjatë, tani mund të shkoni SOL të gjatë dhe ETH të shkurtër. Kjo mbron rrezikun e tij të tregut për tregun e kriptove në përgjithësi, dhe fitimi i strategjisë ndjek saktësisht performancën e SOL kundër ETH.

Gjuetia e rendimentit me Carry trade?

Një nga tregtitë më të mira të rregulluara me rrezikun e botës tradicionale të financave është tregtia e transportit. Ai përfshin huamarrjen e një monedhe me një normë interesi të ulët dhe dhënien e një monedhe tjetër me një normë interesi më të lartë, duke rezultuar në një fitim midis interesit të fituar dhe të paguar. 

Në BitMEX, të ardhme të ndryshme kanë norma të ndryshme financimi, duke lejuar kështu tregtarët të kapin këto mundësi. 

Pra, çfarë po prisni? Lidhni llogarinë tuaj BitMEX dhe filloni të tregtoni sot.

Tregtoni të sigurt!