Coinrule zgjerohet me serverë të rinj
Tregtim i automatizuar i kriptove

Coinrule Zgjerohet globalisht me serverë të rinj

Për shkak të rritjes së bazës sonë të përdoruesve globalisht, Coinrule po shkallëzohet paralelisht! Coinrule zgjerohet globalisht me serverë të rinj në Shtetet e Bashkuara dhe Mbretërinë e Bashkuar për të përmirësuar përvojën e përdoruesit, shpejtësinë e tregtimit dhe për të ofruar çifte tregtare specifike për rajonin, si USDBTC në Coinbase Pro.  

Çdo ditë më mirë Coinrule

Serverët e rinj përmirësojnë shpejtësinë e ekzekutimit të rregullave – një arritje e madhe duke marrë parasysh volumin në rritje të strategjive të automatizuara që ekzekutohen në sistemet tona. Është një situatë e zakonshme që performanca e ndërmjetësve të tregtimit përkeqësohet kur vëllime më të mëdha hyjnë në treg. Edhe shkëmbimet kryesore dhe platformat tregtare (Robinhood!) pësuan periudha të përkohshme rënieje gjatë orëve të tregtimit me paqëndrueshmëri të lartë. Misioni ynë është t'u ofrojmë përdoruesve tanë mjete të besueshme tregtare që i shtojnë vlerë portofolit të tyre, veçanërisht kur lindin mundësitë më të mira.

Shtimi i serverëve të rinj gjithashtu zgjeron sigurinë e platformës duke rritur fuqinë e infrastrukturës së serverit. Coinrule tani mund të mbështetet në një strukturë të shëndoshë dhe të tepërt cloud që garanton vazhdimësinë e biznesit në rast të ngjarjeve joproduktive në serverë të vetëm.

Kalimi i kufijve gjeografikë

Disa shkëmbime zbatojnë kufizime në kuletat e Fiat në varësi të vendndodhjes së një tregtari. Përdoruesit me bazë në SHBA kanë nevojë për një bot tregtar të bazuar në renë kompjuterike për portofolin e tyre, ashtu si ata në MB duhet të ekzekutojnë strategjinë e tyre në një server me bazë në të njëjtin vend për të hyrë në të gjitha asetet e lejuara bazuar në Rezidencën e tyre. Një mbulim global i serverit do të na mundësojë t'u japim akses në portofolin USD dhe GBP tregtarëve në SHBA dhe MB.

Të gjithë përdoruesit tani janë caktuar në rajonin e serverit të tyre bazuar në vendndodhjen gjeografike të vendit të tyre gjatë procesit të regjistrimit. Përdoruesit premium kanë tani mundësinë e ndërrimit të serverit ku rregullat e tyre funksionojnë bazuar në preferencat e tyre. Ne tani ofrojmë një veçori të re në të cilën ju mund të zgjidhni rajonin gjeografik të serverit tuaj. Për të ndryshuar rajonin ku ndodhet serveri juaj, mund të shtypni Cilësimet dhe të zgjidhni rajonin nga menyja rënëse.

Ndërprerësi i rajonit të serverit për përdoruesit premium

Coinrule zgjerimi global me serverë të rinj është vetëm një hap i ri për të zhvilluar akses inovativ në mundësitë e investimit përmes tregtimit të automatizuar. Udhërrëfyesi ynë është plot me përmirësime dhe veçori të reja që do të publikohen në muajt e ardhshëm. Qëndroni të sintonizuar!

Coinrule Vazhdon fushatën e Crowdfunding për të nxitur të ardhmen e financave.

Para se të përfundojmë, një kujtesë e fundit: pas lançimit të asistentit më të thjeshtë inteligjent për tregtim dhe rritje për t'u bërë një opsion i jashtëzakonshëm për tregtarët e kriptove, me bazë në Mbretërinë e Bashkuar Coinrule aktualisht po zgjeron ofertën e saj të shërbimeve dhe ka nisur një fushatë për financimin e shumtë të Seedrs që do të na lejojë të përmirësojmë më tej veçoritë.

Investoni sot në të ardhmen e financave (por mbani në mend se kur investoni, kapitali është në rrezik!)