Coinrule mbi Seedrs
Tregtim i automatizuar i kriptove

Coinrule është Crowdfunding, Live on Seedrs!

RUAJE DATËN Coinrule po i hap dyert komunitetit. Pavarësisht nëse jeni një investitor i vogël apo i madh, bashkohuni në udhëtimin tonë duke filluar më 14 tetor në një nga financuesit më aktivë të kompanive private në Mbretërinë e Bashkuar, Seedrs!

Tregtimi është sfidues! Kërkon të kuptuarit e tregut, planifikimin e strategjisë së duhur dhe gjakftohtësi për ta zbatuar atë. Tregjet janë të hapura 24/7 dhe mundësitë, ashtu si rreziqet, mund të vijnë në çdo kohë. Është e vështirë t'i përmbahesh një plani, pavarësisht se çfarë të hedh tregu.

Coinrule ju lejon të automatizoni investimet tuaja nëpër platforma të shumta për të mbrojtur fondet tuaja dhe për të kapur mundësinë tjetër të shkëlqyer të tregut pa pasur nevojë të mësoni një linjë të vetme kodi. Një mjet unik për të gjithë tregtarët jo-profesionistë, investitorët hobistë, tregtarët aspirantë dhe njerëzit 'normalë' që kërkojnë të menaxhojnë kursimet e tyre.

2020 ka qenë një vit fenomenal për Coinrule. Ekipi ka më shumë se dyfishuar bazën e përdoruesve, ka rritur numrin e tyre të punonjësve dhe tani ka më shumë se dhjetë mijë tregti që zhvillohen në platformë çdo muaj. 

Ne kemi folur fjalë për fjalë me qindra prej jush, çdo ditë të vitit. Është reagimi, mbështetja dhe pasioni nga Coinrule's komunitet i cili ka mundësuar këtë rritje mahnitëse.

Tani duke hapur dyert

Demokratizimi i aksesit në mundësitë e investimit përmes tregtimit të automatizuar është misioni ynë – kthimi i fuqisë te njerëzit, jo te fondet mbrojtëse. Për një kompani si Coinrule, nuk kishte asnjë dyshim se marrja e komunitetit tonë në bord është rruga për të shkuar. Crowdfunding u jep përdoruesve tanë, njerëzve normalë dhe entuziastëve të fintech mundësinë për të mbështetur një biznes në të cilin ata besojnë dhe në këmbim të përfitojnë nga suksesi i kompanisë. 

Coinrule tani po shkon drejtpërdrejt me një Fushata e grumbullimit të Seedrs, bashkohuni në udhëtimin tonë emocionues (Ju lutemi mbani mend se kur investoni kapitalin tuaj është në rrezik).

Duke iu bashkuar fushatës tani, ju gjithashtu mund të fitoni akses në shpërblime dhe përfitime ekskluzive, nga qasja falas në CoinrulePlanet e avancuara të 's për mundësinë për të formuar drejtpërdrejt udhërrëfyesin tonë. 

Farë mban e ardhmja

2020 ishte vetëm fillimi. Pas lançimit të platformës së strategjive tregtare më miqësore për fillestarët, Coinrule tani po ndërton një ekosistem investimi që sillet rreth automatizimit. Nga testimi i strategjive tuaja tek ndjekja e investitorëve ekspertë, gjetja e mundësive të arbitrazhit dhe marrja automatike e çmimeve më të mira në çdo platformë tregtare, ekziston një shumë më shumë për të ardhur.

Për ta ndërtuar këtë vizion në realitet, nevojitet mbështetja juaj. Duke u bashkuar Coinrule me aq pak sa £ 10, tani mund të merrni kapital dhe të jeni pjesë e së ardhmes së financave. Dhe më e mira nga të gjitha, Coinrule si një sipërmarrje e miratuar nga SEIS, ju lejon të kërkoni deri në 50% të shumës së investuar si lehtësim nga Tatimi mbi të Ardhurat Individuale.

Çfarë po pret? Bëj një ndryshim. Mësoni më shumë rreth E ardhmja e Financave Sot!

Mohim Ligjor:

Investimi përfshin rreziqe, duke përfshirë humbjen e kapitalit, jolikuiditetin, mungesën e dividentëve dhe pakësimin, dhe duhet të bëhet vetëm si pjesë e një portofoli të larmishëm. Ju lutemi lexoni Paralajmërimet e Rrezikut përpara se të investoni. Investimet duhet të bëhen vetëm nga investitorë që i kuptojnë këto rreziqe. Trajtimi tatimor varet nga rrethanat individuale dhe mund të ndryshojë në të ardhmen. Seedrs nuk ju bën rekomandime investimi dhe çdo vendim investimi duhet të merret në bazë të fushatës së plotë. Asnjë komunikim nga Seedrs, përmes postës elektronike ose ndonjë mediumi tjetër, nuk duhet të interpretohet si një rekomandim investimi. 

Ky postim është miratuar si një promovim financiar nga Seedrs Limited.

Seedrs Limited autorizohet dhe rregullohet nga Autoriteti i Sjelljes Financiare. Seedrs Limited është një kompani e kufizuar, e regjistruar në Angli dhe Uells (Nr. 06848016), me zyrë të regjistruar në Churchill House, 142-146 Old Street, Londër EC1V 9BW.