coinrule po punëson
Tregtim i automatizuar i kriptove

⭐ Coinrule Po punëson ⭐

Coinrule është në kërkim të të çuditshëm dhe të ndryshëm.

Misioni ynë është të krijojmë një mënyrë të re të menaxhimit të aseteve tuaja bazuar në një përvojë të pandërprerë të përdoruesit dhe një ndërfaqe përdoruesi të klasit të fjalëve. Për të arritur qëllime jokonvencionale, nevojiten njerëz jokonvencionalë.

Gjithëpërfshirja dhe ndryshimi midis opinioneve, qasjeve dhe pikëpamjeve është në thelb të grupit tonë në mënyrë që t'i shtojmë vërtet vlerë Coinrulepërdoruesit e.

Vlerat e ekipit janë:

1. Respektoni çdo diversitet

2. Kërkoni pëlqimin për të dhënë komente

3. Vetë-shprehja në punë

4. Ndershmëria Radikale

5. Personalizimi i punës dhe jetës

Nëse këto vlera rezonojnë me ju, kontaktoni nëpërmjet orë[në]coinrule.io