Coinrule Partneriteti Okex Trading
Tregtim i automatizuar i kriptove

Coinrule & OKEx Partner Up për të ofruar një Përvojë Tregtare Lider në Treg

Tregu i Kriptove nuk fle kurrë dhe gjithmonë evoluon. Kështu edhe ne. Ne po punojmë shumë çdo ditë për t'u ofruar tregtarëve tanë opsionet më të fuqishme për të ndërtuar strategji fitimprurëse të automatizuara tregtare. Zgjedhja e shkëmbimeve më të mira është padyshim një pjesë thelbësore e çdo sistemi tregtar.

Sot jemi të emocionuar të shpallim një partneritet të ri strategjik me bursën OKEx.

OKEx përfaqëson një opsion të besueshëm për tregtarët e kriptove dhe është një vend i shkëlqyer tregtimi për kriptovalutat. Coinrule dhe OKEx partneriteti i ri tregtar do të lejojë Coinrule tregtarët të përfshijnë monedha të reja në strategjitë e tyre të automatizuara të tregtimit. Shkëmbimi ka treguar etapa të jashtëzakonshme të vëllimit me kalimin e kohës, duke u bërë një nga shkëmbimet më të njohura globalisht. 

Pse e duam

OKEx rendit disa nga monedhat më të nxehta që tërhoqën interes të madh mes tregtarëve në muajt e fundit. Kur zhurma godet një monedhë që ndez spekulime midis tregtarëve që, nga ana tjetër, përkthehet në paqëndrueshmëri. Tregtarët e duan paqëndrueshmërinë, dhe ata mund të përfitojnë më të mirën e saj duke ekzekutuar një strategji të automatizuar tregtare Coinrule. 

Mundësitë afatshkurtra të lëna mënjanë, këto monedha kanë një bazë solide dhe potencialin për të ecur më mirë në të ardhmen.

Token OKEx Utility (OKB)

OKB është shenja amtare e platformës tregtare OKEx. Ai ofron dobi të madhe në të gjithë shkëmbimin, si një reduktim interesant i tarifave të transaksionit për mbajtësit dhe akses në OKB Jumpstart, Platforma e Shitjes së Tokenit OKEx. 

Çmimi i tokenit është në një trend të qëndrueshëm rritës, duke reflektuar lëshimin e vazhdueshëm të veçorive dhe produkteve të reja inovative që ekipi i OKEx po shpall. Një nga katalizatorët kryesorë për rritjen e mëtejshme të çmimit mund të jetë lëshimi i blockchain-it të pronarit të OKEx, OKChain, në muajt e ardhshëm. Kjo do të çojë në lëshimin e një versioni të decentralizuar të shkëmbimit në gjysmën e dytë të 2020.

OKEx e mbushi udhërrëfyesin e saj me plane emocionuese. Kompania synon t'i japë një prioritet të lartë zhvillimit të dApps financiare. Kjo potencialisht do ta bëjë OKEx një lojtar të ri të madh në ekosistemin DeFi. 

Jemi të lumtur që bashkohemi me një kompani të tillë që mendon përpara. Në të ardhmen, kjo mund të hapë raste të reja përdorimi për investime të automatizuara nëpër platforma të decentralizuara, duke krijuar vlera të reja dhe mundësi përçarëse për tregtarët tanë.

Gabriele Musella, CEO i Coinrule

Monedha të tjera interesante

Digibajt është një nga blockchains më të vjetër, i lançuar në 2014 dhe i mbështetur nga një komunitet pasionant vullnetarësh. Edhe pse pak i njohur për shumicën e komunitetit të kriptove, ky blockchain është ndërtuar mbi teknologji të besueshme dhe nuk është lidhur kurrë me ndonjë aktivitet të lidhur me mashtrimin. 

Në dy muajt e fundit, DigiByte po jeton Altseason-in e vet me çmimin që rritet në qiell mbi 800% në terma USD. Kjo shoqërohet me një paqëndrueshmëri shumë të lartë që ofron gjithmonë mundësi të shkëlqyera që një strategji e automatizuar tregtare mund të arrijë 24/7. OKEx është bursa më likuide ku tregtarët tanë mund të krijojnë strategji të automatizuara tregtare që përfshijnë DGB.

Wirex. Shumë projekte në vitin 2017 premtuan të lëshonin karta krediti të lidhura me kripto. Për ta bërë këtë, ata mblodhën fonde në ICO-të shumë të reklamuara. Shumë prej tyre nuk arritën të dorëzonin letrat e tyre dhe vetëm disa arritën të arrinin të paktën disa rezultate domethënëse.

Wirex mori qasjen e kundërt. Kompania ndërtoi fillimisht një ekosistem të qëndrueshëm të produkteve dhe më pas lançoi IEO-në e vet nëpërmjet platformës OKEx. Wirex është aktualisht një kripto-lojtar global me rritje të shpejtë dhe vlera afatgjatë e tokenit të tyre duhet të pasqyrojë potencialin e tij. OKEx është i vetmi vend tregtimi ku CoinruleTregtarët mund të tregtojnë automatikisht tokenin WRX.

Shumë për të ardhur

Sot Coinrule dhe OKEx shpallin një partneritet të ri tregtar dhe ne jemi të ngazëllyer për rezultatet e mundshme që do të hapin mundësi fantastike në afat të gjatë. Ne planifikojmë të eksplorojmë mundësi të mëtejshme bashkëpunimi me OKEx për të ofruar përfitime të reja për të dy bazat tona të përdoruesve. 

Misioni ynë mbetet i njëjtë. Ne duam t'i lejojmë tregtarët të kenë akses në mjete të fuqishme për të përmirësuar performancën e sistemeve të tyre të tregtimit, duke menaxhuar asetet e tyre në mënyrë të sigurt në të gjitha kushtet e tregut. 

Qëndroni të sintonizuar pasi së shpejti do të zbulojmë më shumë informacione rreth këtij partneriteti… 

Krijo strategjinë tënde të parë të automatizuar në OKEx tani!