Tregtim i automatizuar i kriptove

Coinrule & OKX rinovojnë partneritetin për të ofruar një përvojë tregtare lider në treg

Tregu i Kriptove nuk fle kurrë dhe gjithmonë evoluon. Kështu edhe ne. Ne po punojmë shumë çdo ditë për t'u ofruar tregtarëve tanë opsionet më të fuqishme për të ndërtuar strategji fitimprurëse të automatizuara tregtare. Zgjedhja e shkëmbimeve më të mira është padyshim një pjesë thelbësore e çdo sistemi tregtar.

Sot ne jemi të emocionuar të njoftojmë një partneritet të ri strategjik me shkëmbimin OKX.

Zgjatja OKX përfaqëson një opsion të besueshëm për tregtarët e kriptove dhe është një vend i shkëlqyer tregtimi për kriptovalutat. Coinrule dhe OKX partneriteti i ri tregtar do të lejojë Coinrule tregtarët të përfshijnë monedha të reja në strategjitë e tyre të automatizuara të tregtimit. Shkëmbimi ka treguar etapa të jashtëzakonshme të vëllimit me kalimin e kohës, duke u bërë një nga shkëmbimet më të njohura globalisht. 

Pse e duam

OKX, e njohur deri vonë si 'OKEx', liston disa nga monedhat më të nxehta që tërhoqën interes të madh mes tregtarëve në muajt e fundit. Kur zhurma godet një monedhë që ndez spekulime midis tregtarëve që, nga ana tjetër, përkthehet në paqëndrueshmëri. Tregtarët e duan paqëndrueshmërinë, dhe ata mund të përfitojnë më të mirën e saj duke ekzekutuar një strategji të automatizuar tregtare Coinrule. 

Mundësitë afatshkurtra të lëna mënjanë, këto monedha kanë një bazë solide dhe potencialin për të ecur më mirë në të ardhmen.

Token OKX Utility (OKB)

OKB është shenja amtare e platformës tregtare OKX. Ai ofron dobi të madhe në të gjithë shkëmbimin, si një reduktim interesant i tarifave të transaksionit për mbajtësit dhe akses në OKB Jumpstart, Platforma e Shitjes së Tokenit OKX. 

Çmimi i tokenit është në një trend të qëndrueshëm rritës, duke reflektuar lëshimin e vazhdueshëm të veçorive dhe produkteve të reja inovative që ekipi OKX po njofton. Një nga katalizatorët kryesorë për rritjen e mëtejshme të çmimit mund të jetë lëvizja e OKX drejt decentralizimit më të madh në muajt e ardhshëm. OKX ka zhvilluar gjithashtu një grup produktesh të decentralizuara për të rritur praninë e saj në Web 3. Gjegjësisht, OKX ka dizajnuar MetaX, një portofol jo-kujdestar i pajtueshëm me zinxhirë të shumtë bllokues, një treg NFT dhe një shkëmbim të decentralizuar (DEX) që ende nuk është nisur, i quajtur OEX.

Kjo potencialisht do ta bëjë OKEx një lojtar të ri të madh në ekosistemin DeFi. 

Jemi të lumtur që bashkohemi me një kompani të tillë që mendon përpara. Në të ardhmen, kjo mund të hapë raste të reja përdorimi për investime të automatizuara nëpër platforma të decentralizuara, duke krijuar vlera të reja dhe mundësi përçarëse për tregtarët tanë.

Gabriele Musella, CEO i Coinrule

Shumë për të ardhur

Sot Coinrule dhe OKX shpallin një partneritet të ri tregtar dhe ne jemi të ngazëllyer për rezultatet e mundshme që do të hapin mundësi fantastike në afat të gjatë. Ne planifikojmë të eksplorojmë mundësi të mëtejshme bashkëpunimi me OKX për të ofruar përfitime të reja për të dy bazat tona të përdoruesve. 

Misioni ynë mbetet i njëjtë. Ne duam t'i lejojmë tregtarët të kenë akses në mjete të fuqishme për të përmirësuar performancën e sistemeve të tyre të tregtimit, duke menaxhuar asetet e tyre në mënyrë të sigurt në të gjitha kushtet e tregut. 

Qëndroni të sintonizuar pasi së shpejti do të zbulojmë më shumë informacione rreth këtij partneriteti… 

Krijo strategjinë tënde të parë të automatizuar në OKX tani!