coinrule rishikuar
Tregtim i automatizuar i kriptove

Coinrule Rishikuar – Çfarë thonë ekspertët e kriptos për ne

Coinrule është një platformë që lejon përdoruesit të krijojnë dhe ekzekutojnë rregulla tregtare automatikisht për kriptovalutat. Ne jemi shqyrtuar nga një numër faqesh interneti dhe blogjesh të lajmeve të kriptomonedhave, të cilat të gjitha kanë pranuar Coinrule si një .platformë e shkëlqyeshme, e lehtë për t'u përdorur 

Ju jeni në gjendje të para-planifikoni tregtitë tuaja duke përdorur një gamë të gjerë treguesish të performancës, pa ndonjë përvojë kodimi. Bukuria e Coinrule është se kushdo dhe kushdo mund ta përdorë këtë mjet me lehtësi, veçanërisht fillestarët që nuk kanë qenë të ekspozuar thellë në botën e financave më parë.

Gjatë kohës që kemi qenë funksionale, kemi marrë vlerësime të shumta nga kritikë të jashtëzakonshëm në industri. Coinrule, si kompani, përpiqet të ofrojë përvojë të shkëlqyer të klientit si përmes ndërfaqes së saj ashtu edhe ekipit të mbështetjes së klientit. 

Përvoja e përdoruesit së pari


Emëruesi i përbashkët midis të gjitha vlerësimeve ishte vlerësimi i Coinrulendërfaqja e saj dhe thjeshtësia e saj. Shumë kanë tërhequr analogjinë e Coinrule duke qenë disi një "Kutia e veglave Crypto Lego”, ku mund të ndërtoni rregulla si blloqe.

“Më e mira nga të gjitha, Coinrule përdor logjikën "nëse-kjo-atëherë-atë", duke u mundësuar fillestarëve të fillojnë tregtimin dhe të krijojnë rregulla me lehtësi."

CoinJournal

Misioni i CoinJournals është të edukojë lexuesit tanë rreth ekonomisë së kriptove në zhvillim përmes gazetarisë së lajmeve me cilësi të lartë dhe përmbajtjes së aksesueshme. Ato i ndihmojnë lexuesit të kuptojnë decentralizimin dhe se si mund të përfitojnë nga bota e re financiare. Shikoni rishikimin e tyre për Coinrule.

Shfletuesi i tregtimit

Shfletuesi i tregtimit është një zgjidhje me një ndalesë për tregtarët dhe investitorët e kriptomonedhave që duan të mësojnë rreth tregtimit dhe të lexojnë rishikime të thelluara të shkëmbimit të kriptove dhe mjeteve të tregtimit. Shfletuesi i Tregtisë u rishikua së fundmi Coinrule dhe e vlerësoi atë si Softuerin më të besuar të Tregtisë së Kriptove.

TheMoneyMongers

TheMoneyMongers është një institut i pavarur mendimi mbi temën e kriptomonedhës, qëllimi i kësaj faqe interneti është të ndihmojë njerëzit e zakonshëm të kuptojnë më shumë rreth botës së kriptove në një mënyrë të thjeshtë. Ata kanë rishikuar Coinrule dhe e kanë vlerësuar atë si një nga robotët më të mirë të kriptomonedhave për fillestarët. 

Kapiten Altcoin

Ky uebsajt i lajmeve për kripto, ngjashëm me të tjerët ata kanë parë nevojën e madhe të mediave në botën e kriptos dhe kanë vendosur ta plotësojnë këtë nevojë. Kapiteni Altcoin u rishikua Coinrule disa muaj më parë dhe e kuptova vërtet mesazhin që Coinrule përpiqet të fuqizojë të gjithë "për të konkurruar me tregtarët profesionistë algoritmik". 

Posta Decentrale

DecentralPost është shtëpia e reporterëve dhe analistëve të kriptomonedhave, faqja e internetit përmban lajme për kriptovalutat, si dhe parashikimet e çmimeve dhe tendencat e ardhshme për kriptovalutat e njohura. Ata kanë shkruar një përmbledhje të thelluar të Coinrule, duke theksuar aspektin miqësor për përdoruesit e platformës. 

CoinCodeCap

CoinCodeCap është një blog kriptomonedhe që prodhon shpesh përmbajtje në lidhje me botën e kriptove, dhe shqyrtimin e tyre të Coinrule Ishte shumë mire. Ata i referohen Coinrule si një “miqësor për fillestarët crypto trading bot". 

Themeli i Kriptos

Crypto Basic është një faqe interneti e pasur e mbushur me informacione në lidhje me botën e kriptomonedhës. Ata shqyrtojnë periodikisht projekte të ndryshme dhe postojnë përmbajtje. Ata postuan një koment të shkëlqyeshëm of Coinrule, me disa këshilla të brendshme për veçoritë e ardhshme. 

Tradingbot

Tradingbot është një faqe interneti informacioni që u ofron përdoruesve komente dhe këshilla për gjithçka që lidhet me kripto-botët. Ata e kanë shqyrtuar Coinrule kohët e fundit dhe rishikimi i tyre ishte asgjë më pak se spektakolare.

Dhe nëse kjo nuk mjafton, vizitojeni Coinrule dhe shikoni vetë për çfarë po flasin të gjithë!