Coinrule mbledhjen e fondeve
Tregtim i automatizuar i kriptove

Coinrule Mbyll me sukses mbledhjen e fondeve prej 700 mijë dollarë për të demokratizuar aksesin në tregtimin e automatizuar

Pas një fushate të suksesshme Crowdfunding në Farërat, Coinrule ka përfunduar Seed Round prej 700,000$, duke tejkaluar objektivin e financimit me mbi 200%. 

Veç Coinrulekomunitetit dhe mbështetësve të tij që ishin në gjendje të investonin në raund direkt nëpërmjet Seedrs, mbledhjes së fondeve iu bashkua gjithashtu një grup investitorësh me përvojë Angel, si dhe krahu i investimeve të Zilliqa, ZilHive. Me investitorët e rinj, Coinrule tani mund të mburret me një ekip të fortë investitor dhe këshillues të përbërë gjithashtu nga MKB Bank, Coinruleinvestitor nga raundi i tij i parë i financimit, dhe këshilltarë duke përfshirë Dr. Andrea Baronchelli, studiues në Qendrën prestigjioze UCL për Teknologjitë e Blockchain, John Austin ish-Zyrtar i Strategjisë në IG Index dhe Oliver Snoody, ish Shef i Marketingut të Markave në Twitter & VP i Marketingut në Deliveroo.

Ky financim do të lejojë Coinrule për të rritur ekipin, për t'u zgjeruar në tregun me rritje të shpejtë të tregtimit të aksioneve të tokenizuara dhe për të ofruar mjetin më të lehtë për t'u përdorur të testimit prapa, të gjitha të krijuara për të çuar më tej misionin tonë për t'i vënë mjetet e avancuara të tregtimit të disponueshëm për njerëzit normalë dhe për të ndihmuar në ndërtimin e së ardhmes e financave nëpërmjet tregtimit intuitiv, të automatizuar. Investimi aktiv nuk duhet të rezervohet vetëm për fondet mbrojtëse dhe profesionistët. Njerëzit normalë me pak kohë, por mjetet e duhura në dorë mund të konkurrojnë. Ne po vazhdojmë të ekzekutojmë misionin tonë deri në vitin 2021!

Kjo fushatë e suksesshme financimi nuk do të ishte e mundur pa Coinrulekomuniteti i mrekullueshëm. U bashkuan mbi 600 investitorë individualë Coinrule's raundi në Seedrs, duke përfshirë shumë nga përdoruesit dhe investitorët tanë për një kohë të gjatë. Ne i jemi mirënjohës secilit prej jush për mbështetjen, komentet dhe vlerësimin e vazhdueshëm. Qëllimi ynë kryesor është të kthejmë besimin që kemi marrë nga të gjithë ju duke përmbushur misionin tonë dhe duke ofruar teknologji tregtare që ndryshon botën te njerëzit normalë.

Tregtoni në mënyrë të sigurt,

Gabriele dhe Oleg