Tregtim i automatizuar i kriptove

Kripto bëhet publike

Kapaciteti total i tregut të kriptomonedhës, $ (CRYPTOCAP:TOTAL)

Ata që iu bashkuan hapësirës së kriptomonedhës disa vite më parë mund të kujtojnë enigmën e parë me të cilën u përballën.

Ku duhet të blej kriptovaluta? Hakimet, mashtrimet, pushimet dhe përvoja e dobët e përdoruesit ishin një dhimbje e vërtetë. Ata që kohët e fundit filluan udhëtimin e tyre në kripto, nuk kanë aq shumë për t'u shqetësuar. Lojtarët e shquar fituan një reputacion të fortë për ofrimin e opsioneve të sigurta dhe të lehta.

Coinbase është padyshim një prej tyre, dhe dje u ofruan kriptomonedhave një qendër të privilegjuar kur ato u listuan në NASDAQ, një bursë amerikane. Crypto takon zyrtarisht Wallstreet.

Në vitin 2020, investitorët institucionalë bënë lajme duke njoftuar interesin e tyre për kriptovalutat, dhe tani tregu financiar tradicional vlerëson një nga kripto-lojtarët kryesorë në 100 miliardë dollarë. Në një vlerësim kaq të lartë, kapitalizimi total i tregut të të gjitha kriptomonedhave ( Bitcoin përfshirë!) krejt papritur duket e lirë.

Duke parë grafikun e tregut total të kriptove, është e qartë se si po nxehen gjërat. Çmimet janë rritur në mënyrë të vazhdueshme që nga marsi 2020 në rritje vëllim . Kanali më i vogël, duke filluar nga shkurti, tashmë duket si një konsolidim pas i mprehtë fitimet në janar që çuan në dyfishimin e vlerësimeve.

Një shpërthim i ri këtu do të sinjalizonte një valë të re të FOMO-s me gjasë më të fortë. Por kini kujdes për të menaxhuar rrezikun tuaj dhe gradualisht përfitoni në rrugën e rritjes. Sa më shpejt të jetë rritja, aq më shumë do të rritet rreziku i anës së keqe!