të ardhura pasive në okb
Tregtim i automatizuar i kriptove

Fitoni të ardhura pasive në argumentet OKB me Coinrule

Çfarë është OKB?

OKB është një shenjë e dobishme e krijuar nga OK Blockchain Foundation dhe e miratuar nga OKEx. Është një token ERC-20, aktualisht i 33-ti më i madhi nga Market Cap sipas Coinmarketcap, dhe tregtohet kryesisht në bursën OKEx. Vëllimi i OKB arrin në 100 milion dollarë në baza ditore, disa nga çiftet më të zakonshme të tregtimit janë USDT, BTC dhe ETH. 40 shkëmbime të ndryshme tashmë listojnë OKB, këto përfshijnë BitMax, BKex dhe Coinall.

Është interesante që OKEx ofron një sërë veçorish të veçanta posaçërisht për Mbajtësit e OKB-së, të tilla si zbritjet e tarifave tregtare.

Whatfarë është në rregull?

OKEx është një shkëmbim kryesor i kriptomonedhave që ofron një numër të madh argumentesh dhe çiftesh tregtare të Futures. Është shkëmbimi i tretë më i madh për nga vëllimi, duke tregtuar afërsisht 3 miliardë dollarë në ditë. Shkëmbimi përdor teknologjinë blockchain për të ofruar shërbime të avancuara financiare për tregtarët në mbarë botën. Midis shumë veçorive që ofron OKEx, ato më interesantet janë veçoria e tij e tregtimit nga klienti te klienti, tregtimi i marzhit në vend dhe opsionet e gjurmimit të indeksit.

Si mund Coinrule përdoruesit përfitojnë nga OKB?

OKEx po prezanton një veçori të re për OKB në bashkëpunim me Coinrule. Si një Coinrule përdorues, nëse blini OKB dhe e mbani atë për 30 ditë, do të merrni 1.67% interes. (20% interes mbi një normë vjetore)

Si funksionon kjo gjë? 

 1. Ju duhet të jeni a Coinrule përdorues. Nëse nuk jeni ende i tillë, çfarë prisni? Klikoni këtu per te nenshkruar!
 2. Për t'u kualifikuar, duhet të plotësoni verifikimin KYC Level-2 në OKEx dhe nuk keni mbajtur OKB në 30 ditët e fundit. 
 3. Blini OKB dhe mbajeni për 30 ditë.
 4. Së fundi, nuk kërkohen veprime të mëtejshme, duke qenë a Coinrule përdoruesi interesi llogaritet automatikisht pas 30 ditësh.

Kushtet

 • Shuma minimale e pranueshme është 20 OKB.
 • Shuma maksimale e pranueshme është 100 OKB.
 • Çdo përdorues lejohet të marrë pjesë një herë në këtë aktivitet.
 • Ju duhet të mbani OKB në një portofol të sigurt në OKEx.
 • OKEx do të shpërndajë pagesën çdo muaj.

Si ta bëni këtë me Coinrule? 

 1. Shkoni tek OKEx.
 2. Nëse tashmë keni një llogari në shkëmbim, sigurohuni që të përfundoni verifikimin e nivelit 2 të KYC. Nëse nuk e bëni, ju lutem krijoni një llogari dhe plotësoni verifikimin KYC Level-2.
 3. Lidhni llogarinë tuaj OKEx me Coinrule, mund të gjenden udhëzime se si ta bëni këtë këtu. 
 4. Një mënyrë efikase për të filluar blerjen e OKB përmes Coinrule do të ishte vendosja e një rregulli akumulimi. Shihni më poshtë për shembuj të llojeve të ndryshme të rregullave.

Mesatarja e kostos së dollarit të bazuar në kohë prej OKB

Mesatarja e kostos së dollarit prej OKB
Blini periodikisht një sasi të caktuar monedhash

Mesatarja e kostos së dollarit bazuar në çmim prej OKB

Mesatarja e kostos së dollarit prej OKB
Blini monedhat vetëm kur zbatohen kushte të caktuara çmimi

Kujtesë: Nëse vendosni një rregull si më sipër, mos harroni të përcaktoni se sa shpesh dëshironi të ekzekutoni një urdhër blerjeje për të shmangur mbi-tregtimin!

Gjej më shumë informacion në lidhje me mesataren e kostos së dollarit këtu.

Të ardhura pasive në OKB

Mesatarja e kostos së dollarit ose DCA është një strategji e zakonshme afatgjatë që konsiston në blerjen e një sasie të caktuar të një monedhe për një periudhë të zgjatur, pa u shqetësuar për paqëndrueshmërinë afatshkurtër të çmimeve. Kjo përfaqëson një metodë investimi relativisht konservatore që fokusohet në pamjen e madhe dhe kthimet e mundshme afatgjata.

Në sajë të CoinruleNë partneritet me OKEx, ju mund të shtoni një kthim pasiv shtesë në zotërimet tuaja OKB!

Regjistrohu në Coinrule dhe filloni të fitoni të ardhura pasive në monedhat tuaja OKB tani!