Tregtim i automatizuar i kriptove

Urreje ose dashuroje

Bitcoin / Dollar Amerikan (COINBASE:BTCUSD) Altcoins

E bletë dip? Nëse po, zhytja e kujt?

Altcoins janë rimëkëmbur fuqishëm që nga nivelet më të ulëta të javës së kaluar, me Bitcoin duken shumë më të dobët dhe të pasigurt se cilin drejtim të marrësh. Kjo është në përputhje me tezën e paraqitur në postimin tonë të fundit. Ne përshkruam se si Bitcoin mund të tregtojë anash për një kohë, duke i dhënë tregut një mundësi tjetër për një tjetër mini-Altseason.

Grafiku krahason çmimin e Bitcoin (sipër) paralelisht me kapitalizimin total të tregut të kriptomonedhave (duke përjashtuar Bitcoin ) pjesëtuar me kapitalin e tregut të BTC

Kjo tregon qartësisht nën dhe mbiperformancë të tregut kundrejt Bitcoin .

Duke parë grafikun, Altcoins duket se janë mbajtur mjaft të vendosur duke marrë parasysh rënien e Bitcoin, duke përfunduar të kapitullojë vetëm kur tregu paqëndrueshmëri goditi nivele ekstreme. Pasi fundi (lokal) ishte vendosur, tregtarët dhe investitorët nxituan të blinin monedhat që u detyruan t'i shisnin vetëm disa ditë më parë. Pjesëmarrësit me përvojë të tregut kanë qenë në gjendje të blejnë me një çmim më të ulët, të tjerët, për fat të keq, me një çmim më të lartë.

Ky është rishpërndarja tipike e pasurisë në këto raste, nga ato që shesin panik tek ata që presin me durim të blejnë ulje. E urrej, ose e dua, ky është tregu.

Ç'pritet më tej? Pavarësisht nga i mprehtë rikthim, Altcoins nuk arriti të rifitojë trendin e pjerrët në rritje. Ata kanë bërë tregti me javë të tëra. Nëse kjo nuk ndodh së shpejti, momenti i tyre mund të përkeqësohet. Në atë rast, që mund të jetë një mundësi për t'u kthyer përsëri në Bitcoin , duke siguruar sasinë e duhur të karburantit për të thyer një herë e përgjithmonë rezistencën prej 60,000 dollarësh.