Tregtim i automatizuar i kriptove

Mbaj rradhen

Thuaj çfarë të duash për tregun e kriptove, por pikërisht kur të mendosh se e ke kuptuar, ai do të hedhë një kthesë për t'ju mbajtur në këmbë. Shpërthimi i Bitcoin pak më shumë se një javë më parë dukej sikur kishte këmbë - pas 2 javësh konsolidimi, më në fund kishte arritur nivele të reja. 

Por që andej, duke parë grafikët e përditshëm, mbretit të kriptove duket se po i mbaron fuqia. Më e rëndësishmja, ka shenja të tjera rraskapitjeje, me një divergjencë RSI që po zhvillohet gjatë 2 javëve të fundit, pavarësisht nivelit të ri të lartpërmendur të të gjitha kohërave. Dhe tani, madje duket sikur është thyer nën mbështetjen paraprake në rreth 62,000 dollarë. 

Në tabelën javore, BTC nuk ofron as ngushëllim. Qiriu për këtë javë ka lëvizur në mënyrë shumë të vendosur në rënie dhe kanë mbetur edhe pak ditë në javë. RSI kishte arritur kulmin pak kohë më parë, edhe në këtë afat më të gjatë kohor, dhe tregtarët janë të detyruar të pyesin veten nëse demat më në fund po lodhen shumë për të vrapuar për momentin. 

Pavarësisht gjithë kësaj, në fund të fundit, është Bitcoin në një treg të përgjithshëm të rritjes. Edhe tregjet tradicionale financiare duket se janë në tërbim. Vlerësimet e kapitalit të sipërmarrjes dhe kapitalit privat po kalojnë në çati - askush nuk duket se dëshiron të mbajë më fiat. Në kripto, tërheqjet kanë qenë të gjera dhe të shumta, por po ashtu edhe tubimet. Aty ku disa shohin një mundësi për të shkurtuar, disa shohin një mundësi për të blerë rënien. Dhe kjo na sjell pyetjen e sotme – A do të qëndrojë niveli aktual?

Edhe pse duket se ka vend për një rënie të shpejtë nga këtu, kjo është ajo që të gjitha shqiponjat shohin gjatë gjithë kohës. Pra, ndoshta mbajtja e afateve të hapura ka potencialin për fitime të mëdha. Ata thonë se tregjeve u pëlqen të zbresin me sa më shumë njerëz në bord dhe të lëvizin lart me sa më pak njerëz në bord. Nëse kjo është e vërtetë, kjo javë e fundit ka tronditur shumë nga të rinjtë e rinj dhe mund të jetë duke u përgatitur për një vrapim spektakolar me dema.