Tregtim i automatizuar i kriptove

40% Cashback KuCoin Oferta e Premtes së Zezë

Bëhuni gati për të turbocharguar tregtimin tuaj me ofertën më të pritur të vitit! 

Fushata e së Premtes së Zezë me KuCoin is tani jeto dhe kalon nëpër Nëntor 30th 2023

Tregtarët e kualifikuar mund të gëzojnë deri në 40% kthim parash mbi tarifat e tregtimit:

✅Çmimi 1: Tregtoni të paktën 100 mijë dollarë Coinrule on KuCoin Spot ose Futures, dhe merrni 20% të tarifave tuaja neto të tregtimit si kthim parash

✅Çmimi 2: Tregtoni të paktën 1 milion dollarë Coinrule në KuCoin Spot ose Futures, merrni 40% të tarifave tuaja neto të tregtimit si kthim parash

Është një mundësi me kohë të kufizuar, mos e humbisni!

Rregulla për t'u mbajtur mend:

  1. Për të qenë të pranueshëm, tregtimi duhet të kryhet ekskluzivisht përmes Coinrule
  2. Vëllimi i Tregtisë = Vëllimi Spot *1 + Vëllimi i Futures *1.
  3. Cashback-u bazohet në tarifën "neto" të tregtimit e cila përmban zbritjet e përdorimit të KCS-së, zbritjet e prodhuesve të tregut të palëve dhe situata të tjera të përdorimit të kuponëve të zbritjes. 
  4. KuCoin rezervon të drejtën të skualifikojë dhe revokojë biletat për pjesëmarrësit që përfshihen në aktivitete të pandershme ose abuzive gjatë këtij aktiviteti. Kjo përfshin regjistrimet e llogarive me shumicë për të siguruar shpërblime shtesë dhe çdo aktivitet tjetër në lidhje me qëllime të paligjshme, mashtruese ose të dëmshme. 
  5. Të gjitha shpërblimet do të shpërndahen brenda 7 ditëve të punës pas përfundimit të fushatës.

Shikoni për të parë se si të lidhni KuCoin Komercial Ardhmes on Coinrule.

Pse Coinrule?

Coinrule është më shumë se thjesht një platformë tregtare. Është porta juaj për të strategjizuar, automatizuar dhe ekzekutuar tregti 24/7 pa pasur nevojë të monitoroni vazhdimisht tregjet. Ndërfaqja jonë miqësore për përdoruesit, tregu dhe një gamë e gjerë modelesh tregtimi të paracaktuara e bëjnë të lehtë si për fillestarët ashtu edhe për tregtarët me përvojë të maksimizojnë potencialin e tyre tregtar.

Rreth KuCoin

KuCoin është një shkëmbim global i kriptomonedhave për shumë asete dixhitale dhe kriptomonedha. I lançuar në shtator 2017, KuCoin është rritur në një nga shkëmbimet më të njohura të kriptove dhe tashmë ka rreth 29 milionë përdorues të regjistruar në më shumë se 200 vende dhe rajone anembanë botës. Si shtëpia e gurëve të çmuar të kriptove, KuCoin ka mbështetur mbi 750 projekte me 1,300+ çifte tregtare. Mbi 200 projekte patën listën e tyre premierë botërore në KuCoin. KuCoin është aktualisht një nga 5 shkëmbimet më të mira të kriptove sipas CoinMarketCap dhe Coingecko.

Mos harroni, ora po shkon dhe këto oferta nuk do të zgjasin përgjithmonë. Përmirësoni strategjinë tuaj tregtare me Coinrule dhe përfitoni sa më shumë nga kjo e premte e zezë.

Tregti të lumtur,  

La Coinrule ekip