Tregtim i automatizuar i kriptove

Kucoin Vjen në Coinrule

Coinrule është i emocionuar të njoftojë partneritetin tonë të ri strategjik me KuCoin, një platformë lider në botë për tregtimin e kriptove! Integrimi i KuCoin do të sigurojë një shkëmbim shtesë për Coinrule përdoruesit për të automatizuar tregtimin e tyre dhe një opsion i ri unik për tregtimin e automatizuar për përdoruesit e KuCoin!

Tregjet kryesore

Me mbi 700 monedha, KuCoin është i njohur si shkëmbimi kryesor i centralizuar për të blerë dhe tregtuar altcoin me kapital më të ulët tregu me potencial të madh. Këto monedha me kapak të vogël shpesh kanë paqëndrueshmëri më të lartë se monedhat me kapak më të madh të tregut. Dhe kapja e të gjitha lëvizjeve të tyre shpërthyese mund të jetë një sfidë. Siç e dinë të gjithë tregtarët, sa më i lartë të jetë paqëndrueshmëria aq më të mëdha janë mundësitë. Prandaj, këto janë tregjet perfekte për t'u përdorur Coinrulestrategjitë e automatizuara të tregtimit. Tani mund të përfitoni nga kjo paqëndrueshmëri pa pasur nevojë t'i mbani sytë ngjitur me monitorin gjatë tregtimit.

Tarifa të ulëta

Një arsye tjetër Coinrule është i kënaqur që partneri me KuCoin është tarifat e ulëta – që variojnë nga 0.1% – 0.02% në varësi të vëllimit mujor të tregtisë ose bilancit të KuCoinToken (KCS) të mbajtur në llogarinë tuaj. Tarifat e larta mund të sjellin fitime nga tregtimi, veçanërisht kur strategjitë tuaja kryejnë një numër të madh tregtish. Prandaj, KuCoin është vendi i përsosur për të përdorur strategjitë e scalping. 

Të ardhurat pasive

Etosi i të ardhurave pasive të KuCoin përputhet në mënyrë të përkryer me Coinrule's. KuCoin ishte një nga shkëmbimet e para që ofroi mundësi të tjera për të gjeneruar të ardhura përmes KuCoin Earn, ku përdoruesit mund të aksionojnë mbi 50 asete – duke fituar një rendiment konkurrues. KuCoin ndan gjithashtu të ardhurat e krijuara nga tarifat e tregtimit duke përdorur KuCoinToken e tyre ku mbajtësit me të paktën 6 KCS mund të fitojnë të ardhura ditore. Për më tepër, KuCoin Lend lejon përdoruesit të huazojnë asetet e tyre kripto dhe të fitojnë fitime të qëndrueshme. Përdoruesit e KuCoin mund të jenë gjithashtu një Filialin dhe të fitojnë komisione duke iu referuar miqve të tyre me deri në 40% të tarifave të tyre të tregtimit të fituara. 

Zhvillimet e ardhshme

KuCoin gjithashtu ofron mundësinë për të tregtuar tregjet e marzhit dhe të së ardhmes me aftësinë për të aksesuar levën dhe shitjet e shkurtra. Në publikimet e ardhshme të Coinrule, ne kemi plane për të integruar dhe lehtësuar tregtimin e automatizuar edhe në këto tregje.