Tregtim i automatizuar i kriptove

Futures KuCoin Live në Coinrule!

Coinrule është i emocionuar të njoftojë se Ardhjet e KuCoin tani janë live! Filloni të tregtoni të ardhmen Coinrule tani!

Aftësia për të shkurtër
Me integrimin e KuCoin Futures, tani do të jeni në gjendje të shkurtoni aktivet në KuCoin pa zotëruar në të vërtetë asetet themelore. Marrja e një pozicioni të shkurtër ose të shitjes në KuCoin Futures është në thelb një bast që çmimi i aktivit do të bjerë. Kur ju "shitni shkurt" një kontratë të së ardhmes, ju jeni duke blerë një kontratë për të shitur me një çmim (mundësisht) më të ulët në të ardhmen. Për shembull, nëse shisni një kontratë Bitcoin me 17,000 dollarë, ju jeni duke vënë një bast që çmimi i Bitcoin do të bjerë. Nëse çmimi më pas bie në 16,000 dollarë dhe blini një kontratë (duke mbyllur kështu pozicionin), do të keni përfituar 1,000 dollarë.

Tarifa të ulëta

Një avantazh tjetër për përdorimin e KuCoin janë tarifat e ulëta. Tarifat e prodhuesit janë 0.02% ndërsa tarifat e marrësit janë 0.06%, megjithatë këto mund të ulen në mënyrë drastike në varësi të vëllimit të tregtisë suaj mujore dhe bilancit të KuCoinToken (KCS) të mbajtur në llogarinë tuaj. Tarifat e larta mund të sjellin fitime nga tregtimi, veçanërisht kur strategjitë tuaja kryejnë një numër të madh tregtish. Prandaj, Kucoin është vendi i përsosur për të përdorur strategjitë e skalpingut.

Për një përmbledhje të përditësuar të tarifave të KuCoin, shikoni ato faqja e tarifave.

Tregjet kryesore

Me mbi 130 çiftime për tregjet e levave, KuCoin është i njohur si shkëmbimi më i lartë i centralizuar për të blerë dhe tregtuar altcoin me kapital më të ulët tregu me potencial të madh. Këto monedha me kapak të vogël shpesh kanë paqëndrueshmëri më të lartë se monedhat me kapak më të madh të tregut. Dhe kapja e të gjitha lëvizjeve të tyre shpërthyese mund të jetë një sfidë. Siç e dinë të gjithë tregtarët, sa më i lartë të jetë paqëndrueshmëria aq më të mëdha janë mundësitë. Prandaj, këto janë tregjet perfekte për t'u përdorur Coinrulestrategjitë e automatizuara të tregtimit. Tani mund të përfitoni nga kjo paqëndrueshmëri pa pasur nevojë t'i mbani sytë ngjitur me monitorin gjatë tregtimit.

Shpresojmë që të shijoni integrimin e këtij shkëmbimi të ri. Tregtim i sigurt!