Tregtim i automatizuar i kriptove

Mos bëni asnjë gabim

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT

Analiza teknike është një mjet i dobishëm për tregtarët, por e vërteta është se nuk është një shkencë ekzakte.

Nëse do të ishte, leximi i një libri do t'ju bënte një tregtar profesionist. Modelet e grafikëve mund të duken të ndryshme për sytë e secilit analist bazuar në paragjykimet e tyre. Hapi i parë është të përpiqeni të lini mënjanë sa më shumë që të jetë e mundur çdo besim që mund të keni se ku po shkon çmimi më pas dhe të përqendroheni sa më shumë që të jetë e mundur në elementë objektivë. Kjo është e nevojshme për të përdorur siç duhet analizën teknike,

Le të përpiqemi ta zbatojmë këtë metodë në grafikun e Bitcoin. Me kalimin e kohës, grafiku duket se ka më shumë gjasa në prag të një rënieje tjetër të konsiderueshme. Që prej muajit qershor, çmimi ka shënuar nivele më të larta, ndërkohë që mbështetja horizontale po vazhdon. Pyetja është, për sa kohë? Disa tregtarë kanë ngritur idenë se Bitcoin po ndërton një model masiv të kokës dhe shpatullave.

Për mënyrën se si i pagdhendurBitcoin mund të duket si, lajmi i mirë është se kjo nuk është një H&S formimi. "Koka" është atipike, por ajo që është edhe më pak e zakonshme është se si vëllim zhvillohet. Për të qenë i vlefshëm H&S , vëllim duhet të jetë më e lartë në shpatullën e majtë dhe në rënie pas kësaj. Në të kundërt, Bitcoin vëllim ka qenë më i lartë në krahun e djathtë, duke treguar interes të lartë si për blerësit ashtu edhe për shitësit rreth atyre niveleve. Një tjetër Lajme te mira është se Bitcoin u shkëput nga një periudhë e ngjashme akumulimi në fillim të vitit.