strategjitë e tregtimit të kriptove
Tregtim i automatizuar i kriptove Botat e tregtimit Këshilla tregtare

Coinrule 2.0 - Revolucioni i Strategjive të Reja të Kriptove

Faqja jonë e re e rregullave është më në fund këtu! 💯

Ne kemi mbledhur komentet e komunitetit tonë për muaj të tërë dhe kemi qenë në kontakt të ngushtë me tregtarët tanë më aktivë në mënyrë që nevojat e tyre të mund të formësojnë platformën tonë.

Ky publikim i ri është një tjetër hap i rëndësishëm drejt qëllimit tonë për t'u bërë mënyra më e mirë për të ndërtuar një strategji të automatizuar të tregtimit të kriptove. Ne përfshimë shumë përmirësime dhe veçori të reja, por duke iu përmbajtur parimit tonë thelbësor për të qenë platforma tregtare më miqësore për përdoruesit.

Cfare ka te re?

Lajmi më i rëndësishëm është prezantimi i 5 Operatorëve.

Çfarë është një Operator?

Një Operator përfaqëson një lidhje logjike midis blloqeve të ndryshme të rregullit, kështu që do të jetë e lehtë të krijohen strategji më të avancuara tregtare. 

PASTAJ dhe CDO KOHE

Ju mund t'i përdorni këta operatorë nëse dëshironi të lidhni drejtpërdrejt dy veprime. Për shembull, së pari, ju blini dhe më pas e shisni atë monedhë ose anasjelltas. Këto opsione janë shumë të dobishme për të krijuar një plan tregtimi plotësisht të automatizuar që nuk kërkon veprime të mëtejshme nga ana juaj pas fillimit të rregullit. 

Dallimi midis THEN dhe NY TIME është koha e veprimit të dytë në krahasim me të parën.  

PASTAJ nënkupton që të dy rregullat ndodhin në sekuencë. Në shembullin e mëposhtëm, pas ekzekutimit të parë të veprimit A, ekzekutimi tjetër i atij veprimi do të ndodhë vetëm kur të ketë përfunduar edhe veprimi B.

Kjo funksionon në mënyrë të përsosur kur tregtoni brenda një diapazoni çmimesh. Ju dëshironi të blini kur çmimi është i ulët dhe të shesni kur të arrijë objektivin tuaj.

Në qoftë se ju përdorni NË ÇDO KOHË, në vend të kësaj, Veprimi A nuk ka nevojë të presë që veprimi B të ekzekutohet përsëri. Bot do të kontrollojë kushtin B paralelisht me kushtin A.

strategji e automatizuar e tregtimit kripto

Një shembull i një rregulli ku ky Operator është më i përshtatshëm është të grumbullojë një monedhë dhe më pas të marrë fitim në çdo tregti kur të plotësohet kushti i çmimit.

OR 

Ju mund ta përdorni këtë Operator për të krijuar një veprim alternativ në krahasim me atë të mëparshëm. Duke krijuar dy kushte, e para nga dy që plotësohet do të shkaktojë rendin e lidhur.

Për shembull, ju jeni duke pritur që çmimi të shpërthejë nga një gamë tregtare. Ju mund të vendosni dy kushte për të blerë ose shitur në varësi të drejtimit që do të marrë çmimi.

Shpërthimi i tregtimit nga diapazoni i çmimeve
Tregtimi i një shkëputjeje nga diapazoni i çmimeve

Ky Operator është gjithashtu veçanërisht i dobishëm për të vendosur një humbje të ndalimit dhe një fitim në të njëjtën kohë në tregtinë tuaj. Porositë tuaja janë gjithmonë të mbrojtura, kudo ku shkon çmimi.

MOS

Ka situata ku nuk dëshironi të tregtoni një monedhë specifike. Ndoshta ju nuk dëshironi të shisni një monedhë që mbani si një pozicion afatgjatë, ose nuk dëshironi të blini një monedhë specifike që nuk i besoni.

Strategjia e tregtimit të kriptove

Ju keni kontroll më të madh të monedhave që rregullat blejnë ose shesin falë këtij Operatori. Pas çdo veprimi, mund të vendosni të përjashtoni monedhën që nuk dëshironi të tregtoni.

PRIT

Ju mund ta përdorni këtë Operator ose midis dy kushteve ose dy veprimeve. 

Mund të jetë e dobishme të kontrolloni se si evoluon tregu pasi plotësohet një kusht i caktuar. Nuk është e rrallë, për shembull, që çmimi të shohë një lëvizje të fortë në një drejtim, vetëm për t'u tërhequr ose kërcyer në drejtimin tjetër. Ju mund ta shmangni këtë skenar, duke ndërtuar një rregull që merr parasysh një konfirmim çmimi përpara se të ndërmerrni një veprim. Është shumë e thjeshtë:

Prisni që tregu të stabilizohet pas shpërthimit dhe më pas, në bazë të drejtimit të çmimit më pas, vendosni nëse do të tregtoni apo jo. 

Më shumë strategji shabllonesh

Shtimi i këtyre Operatorëve në rregullat tuaja ju jep mundësinë për të krijuar strategji të pafundme. Ne gjithashtu përditësuam bibliotekën tonë të shablloneve me më shumë rregulla për të filluar.

Më shumë rregulla do të thotë më shumë mundësi! 🚀

Nuk e keni ende strategjinë e përsosur tregtare në mendjen tuaj? 

Përdorni modelet tona për të filluar. Shfletoni nëpër kategori dhe gjeni rregullin që i përshtatet nevojave tuaja!

Tani është koha për të krijuar strategjinë tuaj më të mirë tregtare ndonjëherë Coinrule.

Tregtoni të sigurt! 🔒