Tregtim i automatizuar i kriptove

MFI është drejtpërdrejt në Coinrule!

Si pjese e CoinruleOfertat e reja të treguesve teknikë të IMF-së tani janë aktive Coinrule, duke ju dhënë një shkallë më të madhe përshtatshmërie për strategjitë tuaja. 

MFI, ose Indeksi i Fluksit të Parasë, është një oshilator teknik që përdor një kombinim të të dhënave të çmimit dhe vëllimit për të identifikuar monedhat e mbiblera ose të shitura. Ngjashëm me RSI, IMF luhatet midis 0 dhe 100. Megjithatë, me IMF, monedhat konsiderohen të mbiblera kur IMF është 80 dhe të mbishitura kur IMF është nën 20. Megjithatë, zakonisht përdoren gjithashtu pragjet 90 dhe 10. Kur IMF arrin këto pragje kyçe, një aktiv mund të përgatitet për një ndryshim prirjeje. Një tjetër gjë e rëndësishme për t'u kërkuar janë divergjencat midis treguesit dhe çmimit. Nëse IMF po rritet ndërkohë që çmimi është në rënie ose është i sheshtë, mund të jetë një tregues se çmimi është gati të rritet. Në mënyrë të ngjashme, nëse IMF po bie ndërkohë që çmimi është në rritje ose i sheshtë, mund të jetë një tregues se ne jemi të përgatitur për një ndryshim të trendit. MFI përdoret shpesh në lidhje me Indeksin e Fuqisë Relative (RSI) për të rritur besueshmërinë e sinjaleve. Le të hedhim një vështrim në një shembull:

Në shembullin e mësipërm, rënia e IMF nën 20 ishte një tregues se një ndryshim ishte i pashmangshëm. Sapo IMF ra nën 20, filloi përmbysja dhe çmimi filloi të vlerësohej.

Shikoni disa nga modelet tona të IMF-ve për të filluar me ndërtimin e këtij treguesi në strategjitë tuaja Coinrule.

Shpresojmë t'ju pëlqejë funksioni i ri. Tregti të lumtur!