Tregtim i automatizuar i kriptove

Merrni parasysh hendekun

Të ardhmet e Bitcoin CME (CME:BTC1!)

Tregu i plotëson gjithmonë boshllëqet.

Boshllëqet nuk janë të zakonshme në tregun e kriptove. Por, si Bitcoin fitojnë miratimin e zakonshëm dhe më shumë mjete investimi listohen në tregjet tradicionale financiare, këta elementë mund të luajnë një rol të rëndësishëm në mënyrën se si lëviz çmimi i tij. Boshllëqet sinjalizojnë përmbysje të forta çmimesh dhe tregojnë nivele të përshtatshme çmimesh që tregtarët mund t'i përdorin si mbështetje dhe rezistencës .

Grafiku tregon Bitcoin çmimi i ardhshëm siç tregtohej në CME . Hendeku rreth 60,000 dollarë në prill shënoi majën e çmimeve lokale. Çmimi u ritestua menjëherë në të njëjtin nivel më pas, dhe kur nuk arriti të shpërthejë, trendi humbi avullin dhe u përmbys.

E njëjta gjë po ndodh këto ditë, e anasjellta. Pas thyerjes sipër, duke shtyrë Bitcoin te një i ri gjithe kohes lartë, çmimi u tërhoq për të ritestuar besimin e blerësve. Nëse çmimi qëndron, rruga për në 100,000 dollarë do të jetë më e qetë.

Jini të durueshëm. Grafiku përfshin edhe tre boshllëqet e tjera përkatëse në treg. Mbani ato në mendje si udhëzim për të vendosur humbjet tuaja të ndalimit. Fakti bonus, BTC ETF tashmë po rrit ndjeshëm tregtinë vëllim , duke e bërë këtë grafik gjithmonë më të rëndësishëm tani e tutje.