Coinrule strategjitë e automatizuara të tregtimit të panelit
Tregtim i automatizuar i kriptove

Pamje e re e performancës në panelin e kontrollit. Si po funksionojnë rregullat tuaja?

Sapo u lëshua një përmirësim i ri i shumëpritur, ne shtuam atë Raporti i fitimit dhe humbjes në Panelin tonë. Ishte një veçori shumë e nevojshme që u jep përdoruesve tanë mundësinë për të vlerësuar performancën e secilit rregull.

Duke pritur për një nga publikimet më domethënëse, Engine Backtesting (që do të vijë në shtator), përdoruesit tani janë në gjendje të testojnë strategjitë e tyre të tregtimit në Demo Exchange, pa rrezikuar kapitalin e tyre, dhe në të njëjtën kohë, ata mund të mbajnë gjurmët e rezultateve të çdo rregulli në Coinrule.

coinrule pult për strategjitë e automatizuara të tregtimit

Kjo do të thotë të jesh në gjendje të njohësh menjëherë çdo çështje të mundshme dhe të rregullosh strategjinë për t'iu përshtatur më mirë kushteve të tregut.

Si e llogarisim fitimin dhe humbjen?

Qëllimi kryesor i llogaritjes sonë është të vlerësojmë se sa efektiv është rregulli, kështu që në thelb, performanca e shprehur tregon se sa strategji po i shton vlerën e portofolit tuaj.

Për ta bërë këtë, ne bëjmë një fotografi virtuale të alokimit tuaj kur hapim rregullin. Më pas, pas çdo porosie të ekzekutuar, ne përditësojmë vlerën e bilancit të ri me vlerën që do të kishte portofoli juaj nëse nuk do të zbatonit rregullin.

Në këtë mënyrë, një fitim prej 10% do të thotë se Coinrule shtuar 10% të vlerës në portofolin tuaj! Mos harroni se zotërimet tuaja mund të jenë në rënie në terma USD ose BTC, dhe megjithatë, ju mund të shihni një ndryshim pozitiv të çmimit në Panelin tuaj, që do të thotë se Coinrule po bën punën e duhur duke mbrojtur nga humbjet dhe gjithashtu duke rritur fitimet tuaja.

Sigurisht, mund të ndodhë edhe anasjelltas. Kjo thjesht do të thotë që rregulli juaj duhet të rregullohet ose ndryshohet, mos qëndroni me një strategji të humbur. Ju mund të krijoni kaq shumë rregulla të shkëlqyera, pse të bini në dashuri me ato të këqijat?

Përveç treguesit të menjëhershëm të fitimit dhe humbjes në lidhje me secilin rregull, ne tregojmë gjithashtu një grafik që tregon se si evoluoi performanca gjatë kohës së aktivitetit. Kjo siguron njohuri të dobishme për përdoruesin se kur rregulli dha përfitime më të mira dhe kur, në vend të kësaj, prodhoi rezultate më pak të kënaqshme. Një tjetër mjet për të qenë në gjendje të rregulloni dhe përmirësoni strategjinë tuaj të automatizuar të tregtimit.

Të dhëna të automatizuara të performancës së strategjisë së tregtimit. Grafiku i të dhënave historike

Vera ka ardhur, por ne nuk planifikojmë pushime! Kemi kaq shumë veçori dhe përmirësime të reja për t'u lëshuar në javët e ardhshme, qëndroni të sintonizuar!