Ortakëri Coinrule Likuid
Tregtim i automatizuar i kriptove

Partneritet i ri strategjik ndërmjet Coinrule dhe Liquid – një Shkëmbim Global Lider Aziatik – E bën tregtimin e kriptove edhe më të lehtë nëpër kontinente.

Edhe një herë, ne zgjedhim të gjithë partnerët tanë bazuar në reputacionin dhe besueshmërinë e tyre. Liquid i përshtatet në mënyrë të përkryer këtij profili, duke krijuar një reputacion të fortë për përvojën e tij tregtare, besueshmërinë dhe sigurinë gjatë viteve. Sot, në Coinrule ne jemi të emocionuar të shpallim një partneritet strategjik me Liquid Exchange.

Likuid është një bursë relativisht e re e nisur në vitin 2018, ndërsa kompania e saj mëmë Quoine ka operuar në këtë biznes që nga viti 2014. Bursa është e vendosur në Japoni, ku ka një licencë të lëshuar nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare Japoneze. Ky, në veçanti, është një element kyç që ofron dëshmi të besueshmërisë. 

Coinrule tregtarët kanë tani një opsion shtesë për sistemet e tyre të tregtimit, pasi Liquid ofron një gamë të gjerë çiftesh tregtare, disa prej të cilave nuk tregtohen në asnjë bursë tjetër të mbuluar deri më tani nga Coinrule.

Për shembull, përdoruesit tanë tani mund të tregtojnë Qash, monedha vendase Liquid, si kundrejt kriptove të tjera ose një përzgjedhje monedhe fiat.

“Sinergji si kjo e bëjnë hapësirën e kriptove një ekosistem më të fortë. Që në fillim, në Coinrule, ne e shikuam Liquid si një shembull të një marke të besueshme që përmirëson mënyrën se si njerëzit aksesojnë tregtinë. Unë shoh shumë synime të ndërsjella në shërbimin e tregtarëve me pakicë me mjete të drejtuara nga dizajni” 

Gabriele Musella – CEO, Coinrule

Ajo që na pëlqen më shumë

Ndryshe nga shkëmbimet e tjera, Liquid lejon tregtimin e monedhave të shumta kundrejt një përzgjedhjeje të monedhave FIAT. Për shembull, tregtarët mund të zgjedhin të blejnë dhe shesin Bitcoin kundrejt EUR, USD, SGD, JPY, AUD dhe HKD. Në kohët e paqëndrueshmërisë së tregut që përfaqëson një vlerë të shtuar të konsiderueshme për tregtarët që kërkojnë më shumë mundësi.

Të kesh akses në më shumë monedha FIAT do të thotë që tani përdoruesit tanë në mbarë botën mund të ekspozohen lehtësisht ndaj FX. Menaxhimi i zgjuar i ekspozimit të FX mund të jetë pjesë e një strategjie të gjerë të menaxhimit të portofolit.

Përmirësoni sistemin tuaj tregtar me likuid porositë e librave dhe tarifat konkurruese të tregtimit

Nëse jeni duke kërkuar për një përvojë profesionale tregtare, Liquid është opsioni i duhur për nevojat tuaja. Të gjithë e dimë se një përhapje e ngushtë e ofertës/kërkimit dhe madhësive të mëdha të porosive në librat e porosive rrisin saktësinë e tregtimeve dhe përmirësojnë performancën e një sistemi të automatizuar. 

Liquid renditet ndër shkëmbimet me vëllim më të lartë globalisht.

Një tjetër aspekt kyç për t'u kërkuar kur vendosni se në cilin vend tregtimi do të vendosni strategjinë tuaj tregtare është kostoja e transaksioneve.

Liquid aplikon tarifa tregtare shumë konkurruese. Tregtarët paguajnë vetëm 0.10%, dhe kjo normë mund të ulet më tej në 0.05% duke paguar në Shenjat QASH. Ky është një burim tjetër përmirësimi për kthimin e strategjive tuaja!

Më shumë përfitime do të vijnë

Coinrule do t'u ofrojë tregtarëve të Liquid mundësinë për të zhvilluar strategji të avancuara tregtare të personalizuara dhe për të menaxhuar zotërimet e tyre të kriptove në mënyrë më efikase.

Ndërkohë, ne do të presim me padurim të shqyrtojmë mundësi të tjera bashkëpunimi me bursë për të ofruar më shumë përfitime për Coinrule përdoruesit dhe tregtarët e lëngjeve. 

Misioni ynë për t'i ofruar çdo tregtari mjetet e nevojshme për të përmirësuar performancën e tyre tregtare dhe për të menaxhuar monedhat e tyre në të gjitha kushtet e tregut vazhdon. Qëndroni të sintonizuar pasi së shpejti do të zbulojmë më shumë përditësime rreth këtij partneriteti… 

Coinrule

Coinrule ju lejon të automatizoni investimet tuaja nëpër platforma për të mbrojtur fondet tuaja dhe për të kapur mundësinë e ardhshme të tregut.

Faqja e internetit: https://coinrule.io

Pika e kontaktit: [email mbrojtur]

Onepager