Tregtim i automatizuar i kriptove

Njoftimi është këtu!

Njoftimi tani është drejtpërdrejt! Pavarësisht nëse jeni një tregtar i ditës së kriptove ose përdorni më shumë një qasje pasive, mund ta çoni tregtimin tuaj në një nivel tjetër me veçorinë tonë të re Notify. Më e fundit Coinrule përditësimi ju lejon të konfiguroni një veprim për t'ju kontaktuar nëpërmjet Email or Telegram pasi të plotësohen kushtet specifike të paracaktuara, duke ju ofruar edhe më shumë opsione personalizimi për rregullat tuaja. 

Pra, për çfarë mund të përdoret kjo veçori?

Me Notify, ju mund të vendosni një rregull për t'ju njoftuar pasi të plotësohen kushtet specifike të tregut. Për shembull, nëse indeksi i fuqisë relative të Bitcoin (RSI) arrin një nivel mbiblerjeje, ai mund të përgatitet për një ndryshim. Duke marrë parasysh se drejtimi i çmimit të Bitcoin tradicionalisht ndikon në sjelljen e çmimeve të monedhave të tjera në treg, mund të jetë me vlerë të madhe të njoftoheni kur RSI i Bitcoin arrin këto nivele kryesore. Edhe pse Coinrule ka aftësinë për të ekzekutuar automatikisht transaksione kur plotësohen kushte specifike, përdoruesit mund të dëshirojnë të ekzaminojnë manualisht gjendjen aktuale të tregut dhe më pas të vendosin nëse do të blejnë, shesin ose nuk bëjnë asgjë. Notify ju ofron mundësinë për të analizuar tregun dhe më pas vendosni rrugën më të mirë të veprimit atje dhe më pas. Sa më sipër është një shembull themelor i llojit të skenarit në të cilin mund të zbatohet Notify, megjithatë, përdoruesit mund ta çojnë këtë shumë më tej dhe të krijojnë rregulla komplekse që i lajmërojnë automatikisht pasi të plotësohen një sërë kushtesh. Përdoruesit mund të përfshijnë kushte që përfshijnë nivelet e volumit, kalimet mesatare lëvizëse (MA), nivelet RSI dhe shumë më tepër:

Por si ta lidh Telegramin me Coinrule?

Ju mund të lidhni tuajin Coinrule llogarinë në Telegram duke lundruar te cilësimet në Coinrule dhe në vijim Ky udhëzues.

Shpresojmë t'ju pëlqejë funksioni i ri. Tregti të lumtur!