Tregtim i automatizuar i kriptove

Fushata e nisjes së OKX Futures shkon drejtpërdrejt!

OKX & Coinrule Fushata: Depozoni dhe tregtoni 500 USDT për të fituar 50 USDT + Merrni 20% ulje nga tarifat e tregtimit + Merrni 25% ulje Coinrule Planet!

Periudha e fushatës: 12 prill 2024 00:00 UTC – 31 maj 2024 23:59 UTC

Për të festuar nisja e OKX Futures, Coinrule është i emocionuar të njoftojë një fushatë emocionuese me të cilën po drejtojmë së bashku Zgjatja OKX. Ky është shansi juaj për të fituar 50 USDT në formën e kredive të së ardhmes, për të përfituar një zbritje prej 20% nga tarifat e tregtimit të së ardhmes dhe për të marrë 25% ulje Coinrule abonim! 

Hapat për të zhbllokuar shpërblimet:

 

1. Depozitoni për të fituar 50 USDT: 

 • Fitoni 50 USDT në formën e kredive të së ardhmes
 • Shuma minimale e depozitës është 500 USDT të jenë të pranueshëm. 
 • Mbani një depozitë neto prej të paktën 50 USDT deri në fund të fushatës.
 • Klikoni "Depozitoni Tani" në Faqja e detajeve të fushatës për të bërë depozitën tuaj të parë.

 

2. Zbritje ekskluzive me 20% në tarifën e tregtimit të së ardhmes: 

 

3. Zhbllokoni 25% ulje Coinrule Abonimi: 

 • Merrni qasje në Coinrule abonim me 25% ulje për përdoruesit që tregtojnë të paktën 10,000 dollarë në OKX Futures
 • Zbritja do të zbatohet për të gjithë përdoruesit e kualifikuar në fund të fushatës

Termat dhe Kushtet e fushatës

1. Periudha e fushatës: 12 prill 2024 00:00 UTC – 31 maj 2024 23:59 UTC

2. Përshtatshmëria e pjesëmarrësve në fushatë: Kjo fushatë është e disponueshme vetëm për përdoruesit e rinj ose të fjetur të OKX që nuk kanë tregtuar në platformë përpara se të regjistrohen për ngjarjen. Është e pranueshme për të Coinrule përdoruesit që kanë krijuar një të re Llogaria OKX gjatë periudhës së fushatës duke përdorur Coinrulelidhjen e referimit ose përdorues të OKX që nuk kanë tregtuar në OKX për 12 muaj.

Ju duhet të klikoni "Bashkohu tanibutonin " dhe sigurohuni që butoni të jetë ndryshuar në "I regjistruar" për t'u konsideruar si pjesëmarrës i vlefshëm i ngjarjes. Përndryshe, pjesëmarrja juaj do të jetë e pavlefshme.

Sipas ligjeve dhe rregulloreve lokale, përdoruesit nga vendet ose rajonet e mëposhtme (në varësi të informacionit të verifikimit) nuk kanë të drejtë të marrin pjesë në këtë fushatë: ju lutemi referojuni pikës 2.2 të OKX's Kushtet e Përdorimit. Përdoruesit e KYC në MB/SHBA nuk kanë të drejtë të marrin pjesë.

3. KYC: Pjesëmarrësit duhet të plotësojnë verifikimin e identitetit KYC për të marrë pjesë dhe për të kërkuar shpërblimet në këtë fushatë.

4. Depozitat e pranueshme përfshijnë si më poshtë: Depozitoni Crypto përmes transferimit të portofolit të jashtëm dhe Blini Crypto nëpërmjet portës së Fiat-it, kartës së kreditit ose transaksioneve P2P nga P2P Express ose P2P Marketplace.

Depozitat nga transfertat e brendshme dhe transaksionet P2P të bëra me lidhje aksioni ose kodi QR do të përjashtohen. Depozitat e pranueshme nuk kufizohen në llojet e kriptomonedhave dhe do të konvertohen në çmime USDT bazuar në çmimin e mbylljes në datën e depozitimit.

5. Bilanci minimal: Pjesëmarrësit duhet të kenë një depozitë neto më të madhe se 50 USDT deri në fund të fushatës.

Pjesëmarrësit duhet të mbajnë një depozitë neto prej të paktën 50 USDT deri në fund të fushatës. (Depozita neto = depozitë e pranueshme – tërheqje)

6. Vëllimi: Vëllimi i tregtimit përfshin si vëllimin e tregtimit derivativ ashtu edhe vëllimin e tregtimit në vend gjatë periudhës së aktivitetit.

7. Tregti të tjera: Tregtimet e bëra me shpërblime ose përfitime të tjera OKX nuk do të llogariten si tregti të vlefshme për këtë fushatë, duke përfshirë, por pa u kufizuar në tregtitë që përdorin kartat e zbritjes, kuponat e kontratave, heqjet e tarifave të transaksionit, etj.

8. Nuk ka kufizime:Nuk ka kufizime në sasinë e tregtimeve të vlefshme për sa i përket çifteve të monedhës dhe llojeve të transaksioneve.

9. Përditësimet e të dhënave: Të gjitha të dhënat e shfaqura në faqe nuk janë të dhëna në kohë reale dhe do të kenë një vonesë të caktuar. Nëse faqja nuk përditësohet, ju lutemi prisni për një periudhë kohe dhe kthehuni për të rifreskuar faqen për të parë të dhënat.

Shënim: Referojuni kërkesave të mësipërme dhe plotësoni detyrën përkatëse për të marrë shpërblimin përkatës. Shpërblimi është i kufizuar për 100 përdoruesit e parë të kualifikuar

Përshkrimi i shpërblimit

 1. Shuma maksimale e çmimeve për këtë fushatë është 5000 USDT. Nëse totali i shpërblimeve të përdoruesve arrin grupin maksimal të çmimeve përpara datës së përfundimit të fushatës, fushata do të përfundojë herët dhe shpërblimet përfundimtare do të llogariten bazuar në të dhënat e fushatës së përdoruesit.
 2. Shpërblimi maksimal për çdo përdorues në këtë fushatë është 50 USDT në kredite të së ardhmes.
 3. Shpërblimet do të lëshohen brenda 30 ditëve nga përfundimi i fushatës. Platforma ka të drejtë të shtyjë dhënien e shpërblimeve për çdo arsye që e gjykon të nevojshme sipas gjykimit të saj, siç janë kontrollet e kontrollit të rrezikut në shkallë të gjerë dhe çështje të tjera.
 4. Kreditë e së ardhmes janë të vlefshme për 30 ditë. Referojuni rregullat e përdorimit për kreditë e së ardhmes për më shumë detaje.
 5. 25% off Coinrule abonimet do të aplikohen në fund të fushatës. Zbritja vlen për abonime 3 mujore ose 1 vjeçare. Coinrule do të kontaktojë përdoruesit e kualifikuar në fund të fushatës

vizitë OKX & Coinrule Faqja e fushatës për më shumë detaje mbi rregullat e Platformës OKX.

Gëzuar Trading!