Tregtim i automatizuar i kriptove

OKX Futures Live në Coinrule

Jemi të emocionuar ta njoftojmë këtë Coinrule ka mbështetje të integruar për OKX Futures, duke zgjeruar aftësitë e platformës sonë dhe duke u ofruar përdoruesve tanë edhe më shumë mundësi për të automatizuar strategjitë e tyre të tregtimit në mënyrë efektive.

Për çfarë do të thotë kjo Coinrule Përdoruesit?

Tregtimi i levave: Mbështetja e OKX Futures prezanton gjithashtu konceptin e tregtimit të levave në OKX në Coinrule përdoruesit. Me Coinrule integrimi, ju mund të ndërtoni strategji të automatizuara tregtare për Perpetual Futures në OKX. Tregtimi me levë u mundëson tregtarëve të kontrollojnë pozicione më të mëdha me një sasi më të vogël kapitali, duke rritur potencialisht fitimet. Sigurisht, me levën vjen edhe rreziku. Ju duhet të menaxhoni me kujdes pozicionet tuaja për të shmangur likuidimin. Coinrule mund të ndihmojë me këtë.

Tregtoni 'Çdo kontratë' me Coinrule: Përdoruesit tani mund të zbatojnë strategji të sofistikuara me Coinrule'S 'çdo kontratë' skaner. Kjo veçori i lejon tregtarët të identifikojnë dhe tregtojnë automatikisht çdo kontratë, duke ofruar një mënyrë krejtësisht të re për t'u angazhuar me tregjet e së ardhmes. Nëse jeni një tregtar me përvojë ose sapo filloni, CoinrulePlatforma e 's lehtëson krijimin dhe ekzekutimin e strategjive komplekse të përshtatura për qëllimet tuaja dhe tolerancën ndaj rrezikut.

Aftësia për të shkurtër: Me OKX Futures, Coinrule përdoruesit tani mund të përfitojnë nga aftësia për të shkurtuar, duke u mundësuar atyre të bastojnë si në lëvizjet e tregut në rritje ashtu edhe në rënie. Kjo hap mundësi të reja strategjike, duke i lejuar tregtarët të përfitojnë nga paqëndrueshmëria e tregut në secilin drejtim.

Menaxhimi i zgjeruar i rrezikut: Me integrimin e OKX Futures, Coinrule përdoruesit mund të përmirësojnë strategjitë e tyre të menaxhimit të rrezikut. Tregtimi i kontratave të së ardhmes lejon përdorimin e mjeteve të avancuara të menaxhimit të rrezikut, të tilla si urdhrat e humbjes së ndalimit, urdhrat për fitim, dhe madhësia e pozicionit bazuar në parametrat e rrezikut të paracaktuar. Kjo u mundëson tregtarëve të kontrollojnë më mirë ekspozimin e tyre ndaj paqëndrueshmërisë së tregut dhe të minimizojnë humbjet e mundshme. Duke përfshirë këto teknika të menaxhimit të rrezikut në strategjitë e tyre të automatizuara të tregtimit, Coinrule përdoruesit mund të optimizojnë profilet e tyre të rrezikut-shpërblim dhe të arrijnë kthime më të qëndrueshme me kalimin e kohës.

Filloni të automatizoni tregtimin tuaj të së ardhmes OKX sot

me CoinruleMe integrimin e ri të OKX Futures, tregtarët tani kanë edhe më shumë mjete në dispozicion për të automatizuar strategjitë e tyre të tregtimit në mënyrë efektive. Nëse jeni duke kërkuar të diversifikoni portofolin tuaj, të zbatoni teknika të avancuara tregtare ose thjesht të kurseni kohë, Coinrule e bën të lehtë marrjen e kontrollit të tregtimit tuaj dhe arritjen e qëllimeve tuaja financiare.

ndjek Ky udhëzues për të lidhur llogarinë tuaj OKX Futures me Coinrule sot.

Qëndroni të sintonizuar për më shumë përditësime dhe përmirësime ndërsa vazhdojmë të zgjerojmë aftësitë e Coinrule.

Tregtia e lumtur!