Tregtim i automatizuar i kriptove

Një hap përpara - Fundi i Tregut të ardhshëm Bear mund të jetë brenda

Bitcoin / Dollar Amerikan (BITSTAMP:BTCUSD) Tregu i ardhshëm i Bear

Të gjithë po përpiqen të kuptojnë se cili do të jetë kulmi i tregut aktual Bull. Megjithatë, kur investoni, duhet të jeni largpamës dhe të mendoni përpara. Ndërsa objektivi i çmimit për ciklin aktual të tregut është ende shumë i pasigurt, mund të jetë më e lehtë të parashikohet se cili do të jetë niveli i çmimeve të tregut të ardhshëm të ariut.

Duke parë ciklet e mëparshme, në të dyja rastet, tendenca rritëse parabolike pati një fazë të shkurtër riakumulimi rreth gjysmës së rrugës. Niveli i çmimeve në të cilin ndodh ky konsolidim në treg vite pas të njëjtit nivel në të cilin ndoqi tregu Bear gjeti mbështetjen e tij përfundimtare.

Po sikur veprimi aktual i çmimit anash Bitcoin parashikon një rënie më të ndjeshme të çmimit në vend të një rritje të re? Kjo është e mundur, por e pamundur. Zakonisht, tendencat rritëse parabolike përfundojnë në një mënyrë shumë më të mprehtë. Të dhënat mbi zinxhirin dhe mjedisi makro janë ende pozitive, dhe kjo mund të ofrojë një erë mbështetëse për muaj të tërë.

Pse është i rëndësishëm parashikimi i fundit të tregut të ardhshëm Bear? Sepse të dish se ke mundësinë për të blerë nën nivele të tilla shton një rritje të konsiderueshme në investimin tuaj dhe do të mbrojë alokimin tuaj në tërheqjet e ardhshme. Afatshkurtër paqëndrueshmëri mund t'i shtyjë çmimet pak më të ulëta, por kostoja mesatare e dollarit Bitcoin mund të jetë një strategji afatgjatë shumë interesante.

Koha më e mirë për të grumbulluar Bitcoin ishte vite më parë. Koha e dytë më e mirë mund të jetë tani.