Tregtim i automatizuar i kriptove

Open High Low Close është aktive Coinrule!

Si pjese e CoinrulePër përditësimet e reja të produktit, ne kemi nisur tashmë mbështetjen Hapni Lartë të ulët Mbyll, duke ju dhënë edhe më shumë përshtatshmëri për strategjitë tuaja!

Open High Low Close ju lejon të personalizoni strategjitë tuaja në mënyra të ndryshme shtesë. Ju mund të vendosni veprimet që të aktivizohen kur çmimi i hapur, i lartë ose i ulët i qiririt aktual kalon mbi ose poshtë, ose është më i vogël ose më i madh se çmimi aktual ose një sërë treguesish teknikë, duke përfshirë MA, EMA, MACD, dhe me shume. Përndryshe, mund të përdorni çmimin e mbylljes së qiririt të mëparshëm të afatit kohor që keni specifikuar. Ju gjithashtu mund të vendosni rregulla për t'u aktivizuar nëse çmimi rritet ose ulet me një shumë të paracaktuar nga çmimi i hapur, i lartë ose i ulët i qiriut aktual, ose kur zgjidhet mbyllja, çmimi i mbylljes së qiririt të mëparshëm:

Shikoni disa nga modelet tona OHLC për të filluar me ndërtimin e kësaj në strategjitë tuaja Coinrule.

Shpresojmë t'ju pëlqejë funksioni i ri. Tregti të lumtur!