Tregtim i automatizuar i kriptove

Realiteti mundet fiksionin

Ethereum / Bitcoin (BINANCE:ETHBTC)

Autorët e trillimeve janë përpjekur të parashikojnë se si do të dukej e ardhmja për shekuj me radhë. Ata gjithmonë e shtynin imagjinatën e tyre në skajin e së pamundurës dhe përfundimisht, fiksioni u kthye në realitet me ngritjen e Dogecoin.

Ajo që, me gjasë, askush nuk do ta kishte marrë me mend është se një "monedhë" e emëruar pas një qeni të lezetshëm dhe lozonjar do të kishte qenë në prag të fillimit të një revolucioni mbarëbotëror mes miliona njerëzve.

Javën e kaluar, Dogecoin u rrit në nivele qesharake duke e shtyrë kapitalizimin e saj të tregut në një vlerësim të krahasueshëm me Polkadot dhe Cardano . Veçanërisht, Dogecoin ka pothuajse zero udhërrëfyes zhvillimi, ndërsa disa nga zhvilluesit më të zgjuar të kriptove kanë punuar në Polkadot dhe Cardano për vite. Kjo është fuqia e një meme në 2021.

Ndërsa të gjithë sytë janë te Dogecoin dhe monedha të tjera meme, Ethereum prish atë që mund të rezultojë të jetë një fazë akumulimi e gjatë 18-mujore me çmim Bitcoin kushtet. Është e vështirë të vlerësosh potencialin pozitiv të një të reje Ethereum tendenca rritëse siç duhet, pasi në ditët e sotme, asnjë tregtar apo investitor nuk duket të interesohet më për vlerësimet. Realiteti është se rrjeti i Ethereum siguron çdo ditë transaksione me vlerë miliarda dollarë, me kapital të ri dhe adoptues që rrjedhin rregullisht. Kjo është padyshim diçka për t'u marrë parasysh. Pavarësisht nëse kjo është thjesht trillim apo realitet, më mirë të keni këmbët në tokë dhe të tregtoni të sigurt.