Tregtim i automatizuar i kriptove

Shpërblimet revolucionare: Coinrule & CoinGecko

Ne jemi të emocionuar t'ju sjellim një njoftim që ndryshon lojën nga zemra e botës së kriptove. Coinrule po bashkon duart me CoinGecko, një nga grumbulluesit më të mëdhenj dhe më të besueshëm të të dhënave të kriptomonedhave në botë, në një partneritet që premton të sjellë disa shpërblime të reja emocionuese.

Duke filluar nga sot, përdoruesit e CoinGecko mund të shlyejnë shpërblimet e tyre të fituara mirë të Candy për të gjithë jetën 25% zbritje në cilindo prej Coinruleabonimet mujore ose vjetore të. Po, ju e keni lexuar saktë - një zbritje gjatë gjithë jetës, duke e bërë fuqinë e tregtimit të automatizuar të kriptove edhe më të aksesueshme për të gjithë.

Për ata që ende nuk e dinë, CoinGecko's Programi i Shpërblimeve të Candy është një iniciativë e përqendruar te përdoruesi e cila lejon përdoruesit e platformës të mbledhin 'Candy' thjesht duke u identifikuar çdo ditë dhe duke u angazhuar me platformën CoinGecko. Me këto karamele të grumbulluara, përdoruesit mund të marrin shpërblime dhe përfitime të ndryshme emocionuese.

Për të shlyer karamele tuaj për këtë zbritje ekskluzive, e re Coinrule përdoruesit thjesht mund të drejtohen te faqja e Shpërblimeve CoinGecko dhe të zgjedhin Coinrule oferta. Pasi të keni shlyer zbritjen tuaj, vizitoni Coinrulefaqen e internetit për të zgjedhur abonimin tuaj të preferuar.

Ne jemi jashtëzakonisht të emocionuar për atë që ky partneritet do t'u sjellë të dyve Coinrule dhe komunitetet CoinGecko. Si gjithmonë, ne jemi të përkushtuar për të ofruar mjetet dhe strategjitë më të mira tregtare dhe besojmë se ky partneritet me CoinGecko është një hap monumental në atë rrugëtim.

Ne mezi presim të mirëpresim përdoruesit e CoinGecko në platformën tonë dhe mezi presim të shohim strategjitë fantastike tregtare që do të krijoni me Coinrule.

Si gjithmonë, tregtimi i lumtur!