Tregtim i automatizuar i kriptove

Trekëndëshi i suksesshëm i EOS Bullish – Nga Idetë e Tregtisë në Drejtimin e Live

Janë qindra kriptovaluta të tregtuara 24/7, korniza të shumta kohore që mund të përdoren për t'i analizuar ato, dhe mbi të, ka tregues dhe modele të pafundme analizash teknike që çdo tregtar mund të përdorë për të marrë vendimet e tij.

Me kaq shumë variabla të përfshirë, çdo ditë ka mundësi të pafundme që çdo tregtar mund t'i shfrytëzojë. Coinrule ju ndihmon të menaxhoni të gjitha këto variabla, duke ju lejuar të përcaktoni kushtet që ju nevojiten për të ndërmarrë një veprim specifik për aktivitetin tuaj tregtar.

Nëse shikoni një grafik, do të prireni të parashikoni "çfarë do të ndodhë më pas", në vend të kësaj, një bot tregtar i kriptomonedhave mund të ekzaminojë me saktësi tregun, duke kërkuar një kusht specifik.

Asnjë emocion i përfshirë do të thotë më shumë efikasitet për tregtimin tuaj. 

Këtu, për shembull, duke parë grafikun EOS dhe duke imagjinuar të jeni në momentin përpara vijës vertikale portokalli, nuk do të kishit informacion të mjaftueshëm për të thënë se ku po shkon çmimi.

Strategjia e tregtimit automatik. Si një kripto-bot mund të përmirësojë sistemin tuaj të tregtimit

Skenarët e mundshëm këtu janë katër:

  • Çmimi mund të thyhet mbi "të lartë" e mëparshme, duke thyer trekëndëshin
    përpjetë
  • Çmimi mund të përjetojë një përmirësim të përkohshëm në mbështetjen e parë të menjëhershme dhe më pas të rikuperohet me një ndryshim të rëndësishëm çmimi në një periudhë të shkurtër. Në këtë rast, blerësit në "zonën e likuiditetit" të përfaqësuar nga mbështetja horizontale do të nxisin gjithashtu lëvizjen lart.
  • Çmimi gjithashtu mund të ngecë këtu, duke qëndruar pezull mbi mbështetjen horizontale, duke mos ofruar ndonjë mundësi interesante tregtare
  • Çmimi mund të bjerë poshtë mbështetjes, shitësit janë "më të fortë" se blerësit, dhe kështu, ne nuk jemi të interesuar të blejmë në këtë pikë, përkundrazi, duhet të shesim nëse kemi pak EOS në portofolin tonë.

Duke pasur parasysh supozimin tonë se si mund të evoluojë tregu, mund të themi se nëse dëshironi të blini EOS, dy skenarët e parë janë idealë për fillimin e një pozicioni të ri (ose për t'i shtuar një pozicioni tashmë të vendosur) me një profil të shkëlqyer rreziku-shpërblim.

Me një plan të qartë tregtimi në mendje, mund të përdorni Coinrule për të vendosur strategjinë tuaj të automatizuar të tregtimit. Kjo është një situatë shumë e zakonshme në të cilën një bot tregtar do ta bëjë jetën tuaj shumë më të lehtë.

Faqja e rregullave, ju mund të krijoni strategjinë tuaj në pak minuta. Së pari, zgjidhni bursën në të cilën dëshironi të tregtoni, më pas plotësoni fushat sipas këndvështrimit tuaj.

tregtoni automatikisht eos në binance
tregtimi i automatizuar i kriptove për eos

Për shembull, nëse dëshironi të blini EOS vetëm nëse çmimi tejkalon një nivel të caktuar çmimi, ose ka një ndryshim të rëndësishëm çmimi brenda një kohe të shkurtër, në "IF" seksion, ju vetëm duhet të vendosni

"Nëse EOS ka një çmim më të madh se 0.0011 BTC".

Dhe kombinoni atë me një kusht shtesë, në këtë rast

“OR EOS ka një rritje çmimi prej 5% brenda një ore”

"PASTAJ” zgjidhni shumën dhe aktivin për të tregtuar dhe portofolin që dëshironi të përdorni

"BLI 50 dollarë EOS nga Portofoli BTC"

Së fundi, vendosni sa herë dëshironi të ekzekutohet ky rregull, emërtoni rregullin e krijuar, rishikoni atë dhe do të jeni gati për të nisur strategjinë tuaj drejtpërdrejt në treg.

Tani mund të shihni se sa e lehtë është të planifikoni një strategji tregtare, ta hartoni atë dhe ta ekzekutoni brenda disa minutash Coinrule!

Ndiqni ne në Twitter Telegram për përditësime ditore dhe ide të reja tregtare!

TREGTI I SIGURT!