Tregtim i automatizuar i kriptove

Ndryshimi i madh

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT)

Dobësia e fundit e Bitcoin po u jep mundësinë kriptomonedhave të tjera të shkëlqejnë, duke u ofruar investitorëve dhe tregtarëve interesantë paqëndrueshmëri për të shfrytëzuar. Të tjerë si Altcoins.

Vija e kuqe në grafik tregon se si dominimi i Bitcoin po bie me shpejtësi, që do të thotë se kapitali i ri rrjedh në Altcoins. Çdo tregtar duhet t'i mbajë të qarta këto dinamika në mendje kur vlerëson se cila është strategjia më e përshtatshme e investimit për të drejtuar. Pavarësisht Bitcoin Duke u ndalur nga tendenca e tij rritëse eksponenciale, fakti që pjesa tjetër e tregut është ende dëshmitare e një fuqie të fortë është një vërtetim i fortë që tabloja makro është pozitive dhe tregu Bull është ende në vend. Në muajt e fundit, ata që ndjekin përditësimet tona të tregut tani mund të njohin vlerën e dominimit të Bitcoin si një metrikë të vlefshme për të vlerësuar fazat evolucionare të këtij cikli Bull.

Nëse mendoni se keni humbur blerjen Bitcoin me çmime më të ulëta, Altcoins mund t'ju japë një shans të dytë. Përfitimi nga Alts dhe shitja në Bitcoin në javët në vijim ka të ngjarë të jetë një mundësi unike për të grumbulluar më shumë BTC përpara këmbës tjetër lart.

Këtë javë thashethemet e Facebook duke shtuar Bitcoin rezervat e saj të thesarit u shpalosën vetëm si spekulime të pastra. Por mund të jetë vetëm çështje kohe kur korporata tjetër e madhe të njoftojë se ka hyrë në hapësirën e kriptove. Dhe me një Bitcoin oferta që vazhdon të tkurret në bursa, drejtimi i çmimeve mund të jetë vetëm në rritje.