Tregtim i automatizuar i kriptove

Flippening Crypto

A duket kjo si një tabelë bearish? Ethereum me çmim në BTC tani është ndoshta grafiku më bullish në tregun e kriptove. Comesfarë vjen më pas?

ETH mund të kthejë Bitcoin
Grafiku i çmimeve ETHBTC

Ethereum tani po përpiqet të thyejë një nivel kyç të vendosur në vitin 2018. 0.08 Bitcoin për Ethereum është niveli i çmimit në të cilin Ethereum përfundoi rikthimin e fundit të rëndësishëm përpara se të shembet në kripto-dimrin e gjatë. Kjo mund të parashikojë një rrokullisje historike të kriptove.

Ndërsa pjesa më e madhe e vëmendjes së tregut është përqendruar në protokollet e reja në zhvillim të shtresave-1 dhe shtresa-2, Ethereum ka fituar në mënyrë të qëndrueshme pjesën e tregut. Dominimi i Ethereum është aktualisht më i larti që nga marsi 2018.

Rrotullimi i kriptos ETH
Dominimi i ETH

Në atë kohë, Ethereum ishte kryesisht një mjet për ICO-të me hije. Në ditët e sotme, ETH është karburanti për një ekonomi të re që bllokon mbi 100 miliardë dollarë vlerë. Rrjeti Ethereum ka provuar të jetë jashtëzakonisht elastik ndaj goditjeve të tregut. Në të njëjtën kohë, mjaft fleksibël për të mbështetur raste të panumërta përdorimi për dApps që njerëzit duan të përdorin në të vërtetë.

Duke pasur parasysh këtë, vlerësimi aktual nuk duket të jetë aq i mbinxehur. Kapitalizimi i tregut të Ethereum tani është rreth 500 miliardë dollarë, dhe në të njëjtën kohë, oferta vazhdon të tkurret, me më shumë se 350,000 ETH të djegura vetëm në 30 ditët e fundit.

Ndërsa cikli aktual i tregut është ndoshta në një fazë të pjekur, mund të ketë ende një potencial pozitiv. Është e vështirë të imagjinohet që Ethereum të funksionojë në një trend rritës ndërsa pjesa tjetër e tregut bie. Presioni i blerjes për Ethereum është i pamohueshëm dhe ka të ngjarë të shpërndahet nëpër monedha të tjera kur optimizmi në treg të rikuperohet plotësisht pas paqëndrueshmërisë së fundit në rënie.

Një tërheqje nën 0.06 do ta zhvlerësonte këtë skenar. Nga ana tjetër, një shpërthim i konfirmuar do të projektojë Ethereum të mbiperformojë Bitcoin me të paktën 50% në afat të shkurtër.

Si kujtesë, nëse Ethereum dyfishon kapakun e tregut kundrejt Bitcoin, kjo do ta bënte ETH kriptomonedhën më të vlefshme, duke rrëzuar nga froni King-BTC dhe duke përfunduar një rrokullisje të kriptove që ishte e paimagjinueshme vite më parë.

Krahasimi i kapitalit të tregut të Ethereum dhe Bitcoin

Lexoni më shumë se ku mund të jetë çmimi i Ethereum në 2030.