Tregtim i automatizuar i kriptove

Mashtrimi i Djallit

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT)

"Mashtrimi më i madh që Djalli bëri ndonjëherë ishte të bindte botën se ai nuk ekzistonte."

Ne te njejten menyre, Bitcoin shpesh fluturon poshtë radarit të investitorëve përpara se të shpërthejë. Periudhat e gjata anash shkundin tregtarët më pak të durueshëm ndërsa një tendencë e re e fuqishme rritëse krijohet pa u vënë re. Kur çmimi thyhet mbi nivelet e mëparshme, fillon veprimi i vërtetë, të ardhurit e vonuar nxitojnë të mos humbasin avantazhet.

Veprimi i çmimit të Bitcoin është një ribërje e përsosur e asaj që ndodhi midis gushtit dhe tetorit 2020. Në atë kohë, 12,000 dollarë ishte rezistenca e fundit përpara se të arrinte atë të mëparshme gjithe kohes lartë. Flash përpara në ditët aktuale, duke thyer 60,000 dollarë do të vinte Bitcoin në rrugën e duhur për 100,000 dollarë.

Por përsëri, çmimi ka të ngjarë të konsolidohet për një kohë përpara një hapi të ri. Do të duhet durim dhe vëmendje e madhe ndaj këtyre niveleve kyçe për t'u përgatitur për lëvizjen e ardhshme të madhe.

Për më tepër, siç u parashikua javën e kaluar, Altcoins nuk po arrijnë gjerësisht fuqinë e Bitcoin, gjë që tregon një rotacion të shpërndarjes së tregut në BTC . Zakonisht ky është një sinjal i fortë se investitorët po grumbullohen sa më shumë që të jetë e mundur Bitcoin .

Ribërjet janë përgjithësisht të shurdhër sepse tashmë e dini se si përfundon filmi. Kur bëhet fjalë për tregtimin, në vend të kësaj, është shumë e dobishme të kuptoni se ku po shkojnë gjërat.