Tregtim i automatizuar i kriptove

Rikthimi i Madh

Ethereum vs Bitcoin (BINANCE:ETHBTC) Kthimi i Madh

Ndërsa tregu i kriptove konsolidohet pas një rritjeje të furishme, tregtarët përpiqen të shohin se ku kanë rënë çipat. Le të krahasojmë ETH kundër BTC

Një tabelë interesante për t'u parë është ETH vs BTC. Tani që eksitimi fillestar po shuhet, ai është i përsosur për rikalibrimin dhe shqyrtimin e një perspektive më afatgjatë. Këtu, ne shohim katër vitet e fundit të ETH / BTC grafiku. Ne shohim që gjatë lulëzimit të kriptove, ETH tejkalon BTC . Megjithatë, shumicën e kohës, ETH / BTC përgjithësisht tregton më pak se ku është aktualisht dhe duket se përfundimisht kthehet në mesataren e tij.

Niveli aktual është vendi ku ETH historikisht nuk arriti të mbajë fitimet e tij shumë herë në të kaluarën. Këtë herë duket se është një histori ndryshe, pasi mbështetja po mbahet mirë pavarësisht shitjeve brutale të fundit. Vlen të përmendet se grafiku paraqet një seri nivelesh më të larta më të ulëta gjatë ciklit të mëparshëm, ndërsa këtë javë, çmimi mund të printojë nivelin e parë më të ulët mbi këtë nivel vendimtar.

Nga ana tjetër, çifti tregtar vazhdon të tregtohet shumë më poshtë gjithe kohes vlerësimet e larta të 2017 dhe 2018, dhe kjo duhet të ndalojë kujdesin për investitorët. Vëzhgimi i këtij grafiku do të sigurojë njohuri të vlefshme për kohën më të mirë për të rrotulluar portofolin përsëri nga Bitcoin në Altcoins.