Tregtim i automatizuar i kriptove

Rrotullimi i Madh

Ethereum / Bitcoin (BINANCE:ETHBTC)

Tregu është duke vënë bast se cili projekt do të jetë vrasësi i Ethereum. Solana, Terra, Avax dhe Cardano kanë performuar jashtëzakonisht mirë kohët e fundit. Investitorët besojnë se do të tejkalojnë "të vjetrat" Ethereum në garën e shkallëzueshmërisë së DeFi, duke e çuar kripto-n në adoptimin e zakonshëm.

Megjithatë, Ethereum nuk duket se do të heqë dorë nga froni së shpejti. Vlera totale e bllokuar në protokollet DeFi kohët e fundit ka arritur një të re gjithe kohes lartë, dhe kjo është kryesisht për shkak të protokolleve që funksionojnë në Ethereum rrjet.

Duke parë grafikun ETHBTC, është e qartë se si Ethereum po ndërton një solide bullish vrulli. Në një hark kohor më të lartë dhe në një shkallë kaq të madhe kohore, lëvizje të tilla ndodhin për një arsye. Ethereum sapo është bërë më e rrallë (pas EIP-1559 përditësim), duke e bërë atë të mbyllë pak hendekun me Bitcoin .

Oferta dhe kerkesa është gjithmonë shtytësi kryesor për çmimin dhe një tkurrje e ofertës së bashku me adoptimin në rritje e shtyn menjëherë çmimin lart. Për të mos përmendur numrin në rritje të monedhave të vendosura në ETH 2.0.

Solana dhe protokollet e tjera janë ende opsione të mira investimi që ka të ngjarë t'i tejkalojnë të dyja Ethereum   Bitcoin . Por ato mbartin edhe më lart paqëndrueshmëri . Nga një perspektivë e rregulluar nga rreziku, Ethereum tani po kthen Bitcoin. Investitorët institucionalë e kanë kuptuar tashmë këtë, kështu që më shumë para të zgjuara ka të ngjarë të rrjedhin në ETH. Thjesht prisni për titullin tjetër të madh.